Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Kamila Janíčková se zaměřuje na prodej a realizaci dekorací ve všech typech interiérů.

Projektová činnost ve výstavbě -Architektonická činnost v oblasti stavitelství.

Dimenze projekt s.r.o. je skupina stavebních odborníků a autorizovaných inženýrů s dlouholetou praxí. Spolupracují s ateliérem Žárovka architekti na architektonických studiích a stavebních projektech.

Designerské studio, realizujeme studie, návrhy, projekty a vizualizace interiérů. Samozřejmostí je autorizovaný a autorský dozor. Zpracováváme návrhy nábytku s možností realizace.

Zakázková tvorba 3D vizualizací. Nezávazné nacenění zakázky, možnost vyhotovení celé zakázky online. Návrhy kuchyní, pracoven, vestavěných skříní, prodjeních interiérů a exteriérů.

Realitní makléř pro jihomoravský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí na Jižní Moravě, hlavně na Znojemsku. Navrhování interiérů a home staging.

Projektová činnost ve výstavbě: - Projekty staveb - Statika - Architektura - CAD, BIM Výroba, obchod a služby: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

Kompletní realizace novostaveb. Rekonstrukce staveb na klíč Návrhy interiérů a koupelen. Kompletní renovace interiérů. Zprostředkování prodeje či koupi nemovitosti, pozemku. Zprostředkování hypotečních a bankovních úvěrů, pojištění nemovitostí.

Navrhování a komplexní dodávky typových i atypických interiérů.

ARCHED studio s.r.o. je architektonická a projekční kancelář.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Služby: -projektová činnost -inženýrská činnost.

Prodej: - bonsai, bonsaje - rostliny do zahrad - kamenné lampy - Koi kapři. Kompletní realizaci jezírek okrasných i koupacích, potůčků, vodotečí, malých studánek a různých vodních prvků. Realizace zahrad.

Návrhy interiérů bytů, rodinných domů i komerčních nemovitostí do posledního detailu

Společnost Linkarch s.r.o. realizuje novostavby, rekonstrukce objektů, návrhy interiérů a to vše ve spolupráci s dalšími zkušenými firmami.

Galerie bydlení Praha. Ateliér architektury a bytového designu. Nabízíme služby bytového architekta. Design a návrhy interiérů. Realitní činnost.

Urbanová design provádí návrh interiérů a zajišťuje jejich realizaci.

AKS architekti s.r.o. je architektonická společnost, která se specializuje na návrhy staveb, včetně bytových domů, administrativních center a škol.