Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Činnost: - návrh, design prodejen, komerčních prostor.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Firma Cordesign v Šumperku se se specializuje na designerskou a návrhářskou činnost. Návrhy, realizace: - interiérů, nezařízených prostor - dekorace a květiny. - feng shui.

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Projektová činnost ve výstavbě

Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Služby - architektura, architektonické návrhy a projekty staveb - webdesign, grafika.

Prieskum trhu Reklamná činnosť Leasingová činnosť Prenájom motorových vozidiel Inžiniersko-investorská činnosť Nákup a predaj nových a ojazdených motorových vozidiel Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností Sprostredkovateľská a poradenská činnosť v oblasti obchodu Servis a montáž kancelárskej techniky /mechanických ...

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Služby: - projektování v oboru architektury a pozemních staveb - projektování v oboru územního plánování a urbanismu - příprava a organizace architektonických soutěží - inženýrská činnost - technický dozor investora - autorizovaný inspektor Konzultace, technická pomoc a poradenství

Činnost: - architektonická činnost - stavební projekce.

Designové studio - návrhy a výroba nábytku - sedací nábytek - svítadla, osvětlení - koberce - nádobí.

Designové studio se zaměřuje na realizace v oblasti interiéru, architektury a grafického designu. E-shop - bytové doplňky užitého umění.

Projekční kancelář. Architektonická a urbanistická studie. Projektová dokumentace, projekce pro územní a stavební řízení, pro pozemní a dopravní stavby. Statické posudky a výpočty. Inženýrská činnost a technický dozor při realizaci staveb.

Architektonické studio: - architektonické studie - stavební projekce.

Interiérové studio, návrh, realizace: - interiéry.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - služby architekta

- návrhy prakticky všech druhů budov - tvorba interierů - zahradní architektura a urbanismus Významný podíl tvoří řešení širších urbanistických koncepcí, urbanistických studií, generelů i koncepce areálů zdravotnických, sociálních nebo administrativních zařízení.