Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Projekčně inženýrská kancelář - stavebně technické průzkumy a pasportizace staveb - zajištění organizace přípravy a realizace staveb (organizace výběrových řízení na dodavatele stavby, subdodavatelů) - konzultační a poradenská činnost - administrace veřejných zakázek a obchodních soutěží včetně úplného právního servisu

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Designér, návrhář: - zabývám se návrhy bytových i nebytových prostor - vypracování návrhu interiéru - poradenství ohledně výběru vhodných materiálů - doporučení věrohodných firem pro následnou realizaci.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - stavební dozor - inženýrská činnost - projektová dokumentace - realitní inspektor, prohlídka a zhodnocení stavu nemovitosti.

Projekty, výrobní moduly, dodávky na klíč, inženýring, servis i pozáruční: -procesní technologie (investiční celek) a podpůrné servisní služby pro mlékárenství, pivovarnictví, nápojový průmysl, potravinářské tekuté procesy, farmacii a kosmetický průmysl. Stroje a zařízení: -tepelné procesy: -deskové a trubkové výměníky tepla -výměníky se ...

Rekonstrukce - rehabilitační bazény. Architektonický ateliér. Rekonstrukce - historické objekty, RD, domy pro seniory.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Návrhy interiérů, realizace - kuchyně - 3D vizualizace.

Architektonická kancelář, architekti.

Inženýrská činnost Architektonická činnost.

Autorizovaný architekt - projektová činnost.

Služby: - interiérová designérka - návrhy interiérů.

Prodej, e-shop: - designové osvětlení, nábytek Služby: - interiérový design

Projektová a inženýrská kancelář v Brně.

Architektonická kancelář - interiérové projekty.