Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Design a návrh bytových interiérů - návrh a výroba nábytku - bezpečnostní kamery, zámky, alarmy - rolety, stínící technika, žaluzie - návrh a montáž osvětlení.

Interiérový denign - návrhy a realizace, kožené sedací soupravy - stylový nábytek, doplňky, skříně na míru, výroba nábytku kancelářský, lékařský a hotelový nábytek.

Služby: -architektonické práce -bytový architekt -projekty.

Architektonická kancelář - projektové práce - projekce staveb.

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Služby: -facility management -správa budov -design a realizace interiérů

Architektonická činnost - projekční činnost

Designové studio - originální návrhy interiérů i exteriérů - stavební projekce, projektování - poradenství, prodej bazénů.

Architektonická kancelář - projekce budov.

Architektonický atelier - rodinné domy - bytové domy - veřejné stavby - novostavby - interiéry

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba, rozmnožování, ...

Stavby, projekce, dodávky, výroba, servis: -zahradní stroje -zemědělské stroje pro malá hospodářství Projekty, vývoj, dodávky

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Projektování pozemkových úprav -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Služby: - návrh a kompletní realizaci veškerých interiérů na klíč - stavební projekce - inženýrská činnost Zakázková výroba nábytku.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě - zaměření na pozemní stavby.

Realizace interiérů - vybavování komerčních i soukromých interiérů.

Služby: - developerská činnost v oblasti průmyslových zón, logistických a průmyslových celků - urbanismus - výstavba investičních celků - architektonická a projekční činnost - inženýring a řízení projektů - budování technické a dopravní infrastruktury

Designový obchod s autorskou tvorbu českých návrhářů a designérů - dámské, pánské a dětské oblečení - bižuterie a doplňky.

Restaurování - historický nábytek Návrh a realizace - soukromé a komerční interiéryinteriérový design Produktový design