Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Služby: -urbanistiká činnost v oboru územního plánování včetně dílčích studií a regulačních plánů -projektování bytových a občanských staveb -technická infrastruktura.

Design interiérů - návrh a realizace řešení interiérů, 2D a 3D vizualizace.

Návrhy - interiéry Výroba interiérů - atypické výzdoby Internetový obchod - květiny Prodej - květinyfloristika - floristický design Údržba - dekorace v interiérechvýroba interiérů - atypické výzdoby e-shop

Projektování - obytné stavby, projektování průmyslové stavby, zajištění kompletní rekonstrukce a modernizace staveb.

Architektonická kancelář: - architektonické návrhy staveb a interiérů Prodej, pokládka: - masivní dubové palubkové podlahy

Služby: -realizace interiérů na klíč -rekonstrukce interiérů

Služby: -realizace interiérů Maloobchod, prodej: -bambusový nábytek Prodej, pokládka: -podlahy z exotického dřeva

Architektonický ateliér - návrhy domů, parků i nábytku

Kompletní realitní servis, realitní kancelář: - zaměření na reality v Brně a v okolí - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu bytů a domů. Služby spojené se zdravým bydlením: - harmonizace bydlení dle principů feng - shui a zásad stavební medicíny.

Design interiérů Technický dozor investora Architektonická činnost Projektování - pozemní stavby

Architektonický a projektový ateliér: - projekce rodinných domů

Designové studio - návrh a realizace interiérů včetně 3D návrhu.

Služby: -balení dárků -talónová dekorace interiérů. Prodej: -dárkové předměty -sušené květiny. Aranžování: -sušené květiny.

Stavební a projekční kancelář: -inženýrská činnost -projektová činnost -provádění staveb -správa a údržba nemovitostí -realitní činnost.

Služby: - technický dozor investora a koordinátor BOZP - dotace a poradenství - architektura a design - facility management

Projekční činnost, projektové dokumentace. Architektonické studie, 3D vizualizace. Stavební dozor.

Činnost: - projekce, studie rodinných domů - projekce, realizace interiérů - inženýrská činnost