Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných ...

Služby - aranžování výloh a výkladních skříní - výzdoba interiérů prodejen - řezaná grafika - loga a písma na fasády - označení firem a firemních aut (fóliové i psané písmo) - malba, malířské práce - tapetování - písmomalířství

Služby: - provoz a správa webových portálů - reklama - marketing

Návrh interiérů a realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů. Návrh, realizace: -kompletní interiéry. Doplňky, dekorace a vybavení interiérů. Projekty a poradenství pro soukromé a komerční účely. E-shop.

Architektura Interiéry Bytový design Rekonstrukce Poradenství

Architektonické služby, architekt, a územní plánování.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. - projekty pozemních staveb od studie až po realizační dokumentaci - realizace půdních vestaveb, rekonstrukce bytových jader, atd.

Předprojektová a projektová příprava staveb. Inženýrská a architektonická činnost.

Stavba a realizace interiérů ve stylu Feng Shui.

Projektová příprava staveb, technický dozor, krizový management, koordinace BOZP. Návrhy a realizace zahrad a zeleného životního stylu.

Služby: -projekční -architektonické -inženýrské -stavitelské -plány rozvoje měst. Stavební projekce: -příprava -architektonické studie -projekční práce -rozpočty -projekce na klíč Inženýrská činnost: -technický dozor investora -posudky.

Architektonická a projektová kancelář. Návrh a zpracování dokumentace a provedení stavby rodinných domů i občanských staveb.

Zpracování, dodávka: - veškeré projekční práce novostaveb i rekonstrukcí - komplexní výkon inženýrské činnosti při přípravě a realizaci staveb - poradenská a konzultační činnost.

Interiérové design studio nabízí komplexní služby v oblasti designu interiérů. Návrhy a realizaci luxusních a nadstandardních interiérů.

Projektová činnost ve výstavbě. Architekt. Projektant.