Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Firma splňuje požadavky na systém managementu jakosti dle ISO 9001:2000. Stavba roku 2003 - Nejlepší stavebně architektonický detail. Stavba roku 2009 - Cena veřejnosti. Služby: -předinvestiční příprava -urbanistické studie -komplexní projektová dokumentace -inženýrská činnost -stavební a technický dozor -studie a projekty ...

Architektonické návrhy: -interiéry -zahrady

Nabídka architektonického a grafického servisu.

Architektura a design bytových i nebytových prostorů. Připravili jsme například pavilony pro ZOO Praha

Architektka, projektová a inženýrská činnost.

Projektování, dodávka a montáž vytápění, kotlů, plynovodů a tepelných čerpadel. Revize a instalace plynových kotelen, řešení kotlových kaskádových jednotek. Instalace rozvodu vody a zařízení na ohřev. Solární ohřívání vody v bazénech a sběrnicích. Orientace kolektorů.

Architektonický ateliér Projekční kancelář

Dodáváme: - kancelářský nábytek - bytový a dětský nábytek - školní - kovový a hotelový nábytek - koberce a doplňky. Realizujeme 3D návrhy a kompletní moderní design interiérů. Zajišťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Realizace a návrhy - nástěnných maleb - interiéru - originálních oděvů. Příprava ke zkouškám na uměleckou školu Ilustrace animovaných filmů

Stavební projekty, návrhy interiérů. Architektura.

Tvorba grafických návrhů expozic včetně jejich realizace. Zajišťujeme kompletní vybavení interiéru expozic.

Stavební a inženýrská činnost Projektová dokumentace Realizace stavby Technický dozor

Projekční kancelář architektů a inženýrů v oblasti projektování, stavebně-investiční a územně-správní. Zpracujeme všechny ÚPP, ÚPD a regulační plány měst a částí. Provozujeme dozor při realizaci staveb. Pomůžeme vybrat správného dodavatele. Sjednáme projektovou dokumentaci staveb zajistíme stavební povolení.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických ...

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení