ATELIER RENO, spol. s r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Výstavba veletržních expozic, výstavba stánků, návrh a výroba interiéru do komerčních i bytových prostor. Montáž springlerů, suché stavby, sádrokartony, příčky, podhledy, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, výroba nábytku na míru. Přeprava osob na letiště Vídeň, Praha, Brno, dodávková přeprava osob.

Společnost INTAR a.s. je nezávislou českou projektovou, inženýrskou a konzultační firmou se širokým přehledem a znalostmi v oblasti architektury, pozemního stavitelství, telekomunikací a informačních technologií. Služby: -poradenství -zabezpečení budov -telekomunikace -telekomunikační technologie. Projektujeme pozemní stavby a ...

Interier Akcent s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a montáž interiérů, kuchyní a nábytku.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství Truhlářství, podlahářství Projektová činnost ve výstavbě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Archtime s.r.o. je projekční a architektonická kancelář, navrhuje domy, komerční prostory a interiéry.

Specializuji se na návrhy a realizace interiéru. Vytvořím Vám moderní a funkční interiér přesně dle Vašich představ, který bude plný barevné a emocionální harmonie pro příjemné bydlení. Nechte si poradit od profesionálního designéra.

Služby v oblasti 3D vizualizace a návrhů interiérů i exteriérů, tvorby animací, Home Staging a odborného poradenství. Tvorba řešení interiéru domů včetně kuchyně, koupelny, pokojů, ložnice, půdních vestaveb i prostor v exteriéru jako jsou zahrady, parky a pergoly.

Architektonická, projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projekty -architekti -urbanistické studie -architektonické studie -dokumentace: -pro územní řízení -pro stavební řízení -pro realizaci stavby -skutečného provedení -projektová činnost v rámci realizace stavby -autorský dozor a poradenská činnost ...

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

TLAČBABA, s.r.o. je projekční kancelář, realizace bytových i nebytových interiérů, vizualizace ve 3D, poradenství.

Společnost design ATAK s.r.o. se zaměřuje na návrhy privátních i komerčních interiérů, grafický design a 3D vizualizaci.

Služby: -technické projekty ve strojírenství, design, vývoj, konstrukce a technologie - vzorkování.

Meister Design s.r.o. je firma podnikající v oboru podlah. Podlahy instalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebních firem. Sortiment: - variabilní panely - podlahové krytiny - lišty - světla. Konzultace, poradenství, montáž, rekonstrukce v oboru podlah. Meister Design s.r.o. - Vzorkovna Lukáš Mrkvica Ponětovská ...

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérů. Osvětlení. -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývakové stěny -dětské pokoje -ložnice.

Hexaplan International spol.s r.o. provozuje archektonickou kancelář, která pro své klienty realizuje projekce v investiční výstavbě.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně ...

Návrh a realizace staveb - architektura - návrhy staveb a interiérů - realizace staveb, rekonstrukce budov.

Společnost PEND a.s. realizuje projekční práce v investiční výstavbě. Také se zabývají navrhováním architektonicko-stavebních objektů.

J a D personal office s.r.o. je personální agentura.

Hanák Brno - kuchyně a interiéry Realizace kompletních interiérů: - kuchyně - interiéry - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - nábytek (sedací soupravy, pohovky, ložnice, skříně, ...)

Architektonický atelier: -navrhování, návrhy: -výstavní expozice, výstavnictví -tradiční architektura: -budovy (obytné, veřejné)firemní, rodinné domky od novostaveb po rekonstrukce -interiéry obchodní, kancelářské, bytové -grafika (firemní loga, grafické manuály firem). Sídlo firmy: -Pekařská 12, 602 00 Brno.

ATIN-CA, s.r.o. dodávají zařízení a vybavení pro: -interiéry hotelů -restaurací -kaváren -barů -cukráren -pekařství -rychlého občerstvení -interiéry obchodů.

Ing. Irena Martinec Lipusová má ateliér a provádí zahradní a krajinářskou architekturu. Projekty, projektování, poradenství: -zahrady soukromých objektů -veřejné prostory ve městech a obcích -regenerace zeleně měst a obcí -obnova historických zahrad a parků -střešní zahrady -dětská hřiště -drobné stavby zahradní architektury a ...

Činnost: - projekční a architektonická kancelář