ATELIER RENO, spol. s r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Dodávky - interiérů a studie. Architektonická kancelář projektování interiérů. Architektonické návrhy. Projekce - stavby.

Činnost: - návrhy interiérů - projekty rodinných domů.

Služby: - interiérový designér - návrh a realizce interiéru.

Návrhy interiérů - architektonické návrhy bytových i firemních prostor - autorský dozor.

Služby: - návrhy a realizace interiéru, poradenství bydlení podle Feng shui

Architektonicko projekční kancelář.

Velkoobchod, dodavatel v oblasti nábytku a svítidel. Výroba, dodávka, prodej: - svítidla. - nábytek. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Interiérový denign - návrhy a realizace, kožené sedací soupravy - stylový nábytek, doplňky, skříně na míru, výroba nábytku kancelářský, lékařský a hotelový nábytek.

Stavební společnost - dodávka a rekonstrukce obchodních staveb - realizace obchodních jednotek na klíč - vypracování architektonických návrhů včetně vizualizací - zajištění kompletní projektové dokumentace - rekonstrukce interiérů staveb - výstavba sádrokartonových příček, podlahy, podhledy, malby - výroba, dodávka a montáž nábytku.

Architektonická kancelář - projekce, projektová činnost - vizualizace - autorský dozor.