Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Návrhy interiérů - interierový design, zařizování soukromých i komerčních interiérů, poradenství při realizaci.

Brossini Design: - návrh, design a vizualizace interiérů - architektonická a projekční činnost - realizace interiérů.

Navrhování a realizace interiérů, PC vizualizace, architektonické a designové služby.

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérů domů, bytů, komerčních prostor.

Společnost PLANUS EU s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizaci interiérů a exteriérů domácích vinných sklípků.

Architektonická kancelář - projekční činnost a moderní přístup v bydlení - konstrukce MIR design, konstrukční systém, který se používá i při hlubinných dolech nebo při stavbě vesmírných stanic, Vám zajistí efektivní bydlení

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Firma MYDOS byla založena roku 1991 a od této doby se zaměřujeme na 3D návrhy a realizace nejen komerčních, ale také bytových interiérů. Zajistíme komplexní řešení a návrhy celého interiéru včetně dodávky na klíč a výroby nábytku. Služby poskytujeme především soukromým osobám, které chtějí originálně oživit svůj interiér.

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Architektonická kancelář. Projekty: - architektonické - urbanistické - interiérové - rekonstrukce památkově chráněných objektů - návrhy fasád a portálů - návrhy reklamních tabulí a firemních označení.

Geodetické a projektové práce. Služby: - geodetické práce v katastru nemovitostí - geodetické práce v inženýrské geodezii - projektové práce v oboru vodohospodářských staveb - projektové práce v oblasti technických zařízení budov - projektové práce v oblasti pozemních staveb - geografické informační služby.

Činnost: - projekce pozemních staveb - urbanistické, architektonické studie - projekce pasivních domů - design interiérů, nábytku - 3D vizualizace staveb - inženýrská činnost.

Služby: - vizualizace - virtuální prohlídy či panorama - animace - produktový design - Unreal engine - skriptování

Architektonické a inženýrské činnosti, projektování. Technické a grafické práce.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, e-shopů, aplikací

Architektonická kancelář: - rodinné domy, rekonstrukce - interiéry.

Služby: - architek - inženýrská a projekční činnost ve stavebnictví - stavební dozor

Prodejna, pobočka. Rekonstrukce interiérů. Návrhy interiérů. Prodej: - kování - spojovací materiál - světelné police - úchytky - skříňové sestavy.