Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Služby: - grafické řešení a výroba včetně montáže - zdarma 3D návrhy včetnně kalkulace.

Čalounictví. Zabýváme se návrhy a realizací bytových, hotelových a veřejných interiérů: - kompletní servis v oblasti zastiňovacích systémů od návrhu, zaměření, šití, montáže, až po aranžérské práce (záclony, závěsy, klasické a římské rolety, plissé žaluzie, aj.). Dále interiérovým textilním designem - přehozy, polštáře, dekorace, ubrusy. Opravami ...

Pomohu Vám s Vaším bydlením - jako bytová architektka zpracovávám návrhy interiérů či jejich úprav, návrhy novostaveb nebo rekonstrukcí (formou architektonické studie) a poskytuji poradenství a konzultace. S využitím Feng Shui navrhuji a vytvářím harmonické prostředí pro kvalitní život. Zabývám se nejen obytným, ale také pracovním aj. ...

EWE kuchyně - kuchyňské studio Prodej: - značkové kuchyně EWE, NOLTE - projekty, návrhy interierů - kompletní interiéry na klíč.

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Stavební projekty, návrhy interiérů. Architektura.

Projekce, projekční kancelář. Architektonické studie.

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Projektová činnost ve výstavbě.

Výroba nábytku na zakázku. Bytové studio, studio zdravého spaní Grafické návrhy kuchyní, interiérů, nábytku a kanceláří Expozice Olomouc: -GLOBUS, Pražská 248/39 tel.:585758007, 777743589 globus@nabytek-holinka.cz Po-Ne 10.00 - 19.00h

Architektonická kancelář ATELIER-F Projekce, projektování: -stavby -návrhy interiérů. Urbanistické studie

Služby: -návrhy interiérů. Prodejna - Šumperk, Polská 78/8: -interiérové doplňky -obrazy -svítidla, osvětlení -kusové koberce -plovoucí a dřevěné podlahy -nábytek: -dětský, předsíňový, obývací pokoje -police, postele.

Služby. - architektonické návrhy staveb a interiérů - visualizace, grafické návrhy staveb a interiérů - autorské dozory - projektování - pozemní stavby, občanské stavby, rodinné domy, bytové interiéry - inspekce při nákupu nemovitosti - oceňování nemovitostí, odhady ceny majetku - zpracování dokumentace pro úřady.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Komplexní servis v oblasti architektury, designu a výtvarného umění.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba ...

Architektonická kancelář. Projekční kancelář, projekce.

Projekční ateliér. Stavební projekce. Architektura. Urbanismus. Zahradní architektura.

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Architektonické, urbanistické studie a návrhy. Projektová dokumentace: - rodinné a bytové domy - interiéry - komerční objekty - veřejné prostory. Jestli se vám zdá odborník drahý, počkejte kolik vás bude stát amatér.

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Architektonické studie. Stavební projekce: - bytová, občanská a průmyslová výstavba - opakované projekty - systémové projekty - individuální návrhy - interiéry. Urbanistické studie, urbanismus.