ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Od roku 1992 se věnujeme architektonickým studiím, stavebním projektům, projektům pro realizace staveb, projektům pro realizace interiérů a vlastním realizacím interiérů.

Inženýrská činnost. Stavební konstrukce a příslušenství. Poradenství. Služby architekta.

INTERIERY NA MÍRU - zabýváme se výrobou nábytku, návrhy interierů, bytovým nábytkem, dětským nábytkem, kancelářským nábytkem. Rekonstrukce a úpravy bytů a domů, elektroinstalace, stavebni úpravy atd..

Nabídka architektonických a projekčních služeb.

Návrhy a realizace - interiéry dětských pokojů a koutků, mateřských školek, družin a školních tříd

Návrhy a realizace - architektura interiérů - design nábytku - bytový architekt - styl bydlení - autorský dozor - osvětlení - textilní dekorace, výmalby, koupelny, ložnice, dětské pokoje, kuchyně Projekce - rodinné domky Výstavby - rodinné domky

Návrhy a projekty domů. Zhotovujeme architektonické studie i realizační projekty domů. Provádíme autorský i technický dozor investora.

Provozujeme stavební firmu. Nabízíme architektonické návrhy, stavební činnost, designové návrhy interiérů a rekonstrukce budov.

Komplexní designové služby Bytová výstavba Komplexní grafické služby

Navrhujeme komplexní řešení a realizace kancelářských interiérů. Vypracujeme návrh dispozičního řešení a dodáme veškerý nábytek včetně doplňků.

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Realitní činnost prodej a pronájem nemovitostí - poradenská činnost - hypoteční úvěry a řešení financování nemovitostí Návrhy a realizace interiérů - návrhy a realizace interiérů - výroba zakázkového nábytku a interiérových doplňků - provozovatel internetového obchodu www.superliving.cz - dovozce designových skopných postelí ...

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Se zabývá architekturou, urbanismem, interiérovým designem - Poskytuje kompletní služby při přípravě i provádění staveb jakéhokoliv rozsahu - Zpracovává kompletní projektovou dokumentaci ve všech stupních včetně legislativního projednání, autorského dozoru a dokumentace pro výběr dodavatele - Návrh interiéru je zpracováván do detailu pro jeho ...

Hladík stavební servis s.r.o. nabízí: - zhotovení architektonického návrhu nebo celé studie a projektu pro stavební povolení - skládací stěny - posuvné střechy - zimní zahrady - zastřešení bazénů.

Provádíme návrhy interiérů bytových i komerčních, obchodních, kancelářských a školských i kreativní návrhy dětských pokojů.

Výběrová řízení na dodávky staveb - stavební povolení - kolaudační řízení - spolupráce při výběru dodavatele - inženýrská, investorská a konzultační činnost Architektonický ateliér - studie a projekty interiérů Komplexní návrhy - studie, zadání a projekty staveb - urbanistické studie - územní a regulační ...

Služby: - realizujeme interiéry pro privátní kleintelu, obchodní a reprezentační prostory, kanceláře a hotelová zařízení. Naším hlavním sortimentem jsou bytové textilie, potahové materiály, nábytek, tapety, koberce, bytové doplňky svítidla, závěsné systémy. Kompletní dodávka interiéru včetně služeb architekta.

Navrhování sportovních interiérů, vybavení fitness a komerčních sportovišť včetně ekonomické rozvahy.

Nabízíme sádrokartonářské a obkládačské práce, architektonické i designérské služby. Provádíme celkové rekonstrukce bytů, domů, kanceláří i obchodů.

Stavební činnost pro občanskou i průmyslovou výstavbu: -výstavba, rekonstrukce a opravy bytových a rodinných domů -výstavba a opravy staveb občanské vybavenosti, průmyslových hal, skladů a parkovišť. -výstavba a rekonstrukce prodejen, restaurací a hotelů. -regenerace paneloých domů. Projektová a inženýrská činnost v investiční ...