ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Architektonický a inženýrský ateliér.

Nabídka architektonických služeb.

Architektonická a projekční kancelář: - vypracovávání architektonických návrhů a kompletní projekční práce v oblasti administrativních, bytových, obchodních, průmyslových a zdravotnických staveb - návrhy a realizacemi interierů - urbanismus a územní plánování - vedení staveb.

Architektura, návrhy interiérů. Kompletní projektová příprava ve výstavbě, inženýrská činnost, realizace staveb, ekonomické poradenství ve stavebnictví.

Architektonický a projektový atelier.

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Atelier poskytující profesionální služby v oblasti územní plánování, urbanismus, architektura a pozemní stavitelství. Zpracujeme územní plány, územní studie a urbanistické návrhy. Používáme moderní digitální technologie projektování.

Nabídka architektonických a inženýrských služeb.

Architektonická kancelář Zpracování územně plánovací dokumentace a navazujících urbanistických a architektonických studií, provádění zeměměřických činností.

Služby: -architektonická činnost.

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.

Navrhujeme design bytových interiérů, od jednotlivých místností až po celý koncept bytových prostor. Jsme také připraveni poskytnout odborné konzultace při vlastní realizaci interiéru.

Zajišťujeme komplexní projektové služby všech stupňů projektové dokumentace administrativních, bytových a průmyslových objektů a inženýrské činnosti. Architektonické a projektové práce: - zpracování architektonických a urbanistických studií - zpracování návrhů stavby - zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí - zpracování ...

Architektonická kancelář. Služby: -územní plánování. -urbanismus.