ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Architektonická kancelář: - architektonické a urbanistické studie - projekty pozemních staveb vč. realizace - projekty rekonstrukcí staveb vč. realizace - projekty interierů a výstav vč. realizace - poradenská činnost při investicích ve stavebnictví - vyhledávání pozemků a realit - inženýrská činnost a zaměření objektů.

ATELIER BOTIČ s.r.o. Architektonická a projektová kancelář. Služby: - komplexní předprojektová a projektová příprava veškerých staveb - územně plánovací dokumentace - inženýrské a investorské služby - vedení staveb a projektů - návrhy a realizace interiérů - designerské práce - návrhy výstav a expozic - realitní služby, spojené s ...

Architektonický ateliér. Navrhování a projektování staveb, územní plánování.

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Firma se zabývá poskytováním architektonických a inženýrských služeb.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Ateliér archiSPACE - projektová činnost ve výstavbě - architektonické, designérské služby

Služby: - architektonická činnost a příprava projektové dokumentace pro občanské a průmyslové stavby.

Služby: -architektonické -inženýrské

Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Jsme architektonický ateliér zabývající se celým průběhem zakázky od přípravy po realizaci. Především se zaměřujeme na individualní potřeby a nároky klientů.

Služby: - architektonické - inženýrské - projekční.

Obec architektů je nezisková organizace s dobrovolným členstvím. Zprostředkováváme odborné a pracovní kontakty, poskytujeme informace z oboru architektům a veřejnosti. Pořádáme výstavy, přednášky, semináře a další kulturní a společenské události. Vydáváme odborné časopisy a knihy.

Nabízíme návrhy interiérů rezidencí a kanceláří.

Naše společnost se specializuje na světelnou reklamu, signmaking, plastové stojánky na brožury, samolepicí fólie, reklamní štíty, bannery a billboardy, POS, DTP a tisk, modely, 3D vizualizace, webové prezentace, design, marketing, i zakázky na klíč. Realizace a příprava reklamy: - studie ECM - návrhy loga, aplikace pro dané užití, vytvoření ...

Zhotovujeme převážně: - výstavní a finální architektonické modely - modely urbanistické a soutěžní - reklamní makety a prototypy, informační systémy. Pracujeme s materiály: - plastických hmot - plexisklo - polystyrol atd. Používáme počítačem řízené: - 3D frézky - gravírky a laserový plotr. - 3D tiskárna

Návrhy a realizace interiérů pro náročné klienty. Řešíme interiéry bytů a domů, ale i interiéry komerční - kanceláře, restaurace a kavárny, veřejné prostory či obchody.

TC I-I poskytuje inženýrské konstrukční a technologické služby v letectví, kolejových vozidlech, energetice a obecném strojírenství; nosné konstrukce, interiéry, vývoj systémů (elektroinstalace, hydraulika), výrobní přípravky, zajištění a podporu výroby i vlastní výrobní realizaci.

Architektonická a projekční činnost, komerční interiery.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.