ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Komplexní služby v realizaci interiérových projektů. Architektonické služby. Projekt: - blokové schéma - spaceplanning - dispoziční řešení - interiérová studie - projekt interiéru - vizualizace. Ostatní služby: - koordinace - montáže - doprava - záruční a pozáruční servis - inventarizace, pasportizace - stěhování ...

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Komplexní služby v oblasti vybavování luxusních interiérů. Širokým portfoliem světových značek a kvalitou a šíří klientského servisu se řadíme mezi přední interiérová studia v České republice a na Slovensku..

Konzultační a inženýrská firma. Služby: Projektové řízení: - hodnotová analýza - posouzení věcného rozsahu staveb - kontrola rozpočtových nákladů - řízení časových plánů - řízení jakosti - podpora stavebních dozorů - řízení smluv - řízení změn - řízení rizik - řízení zdrojů - řízení průběhu projektu - finanční řízení ...

Generální projektant. Zpracování projektové dokumentace pro výstavbu: - administrativních budov - nemocnic a zdravotnických zařízení - letišť - vojenských objektů - budov pro vzdělávání a kulturu - dálniční a silniční sítě - městských komunikací - dopravní vybavenosti - mostních objektů a lávek pro pěší - vodních děl.

Činnost: - architektonické a projekční práce

Naše služby: - architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Provádíme návrhy výrobních programů pro výrobce nábytku a realizace návrhů interiérů bank, kanceláří, prodejen a hotelů.

Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -investorská a inženýrská činnost -přípravná dokumentace a studie -územně plánovací dokumentace -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace pro realizaci staveb -dodavatelská dokumentace -dokumentace interiérů ...

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.

Základní činností firmy je zpracování architektonických návrhů, výroba a vlastní realizace interiérů: - administrativních budov - rodinných domů - bytů - obchodních a společenských prostor - restaurací - hotelů.

Architektonická a projektová kancelář - vytváříme architektonické studie, projekty pro povolení stavby a realizační dokumentací.

inženýrská činnost v oblasti stavebnictví poradenská činnost v oblasti stavebnictví projektová činnost v investiční výstavbě

Architektonické návrhy: - rodinných domů - kanceláří - interiérů - polyfunkčních budov.

Služby architekta v oblasti zpracování architektonických studií a stavebních projektů rodinných domů, bytových staveb, administrativních a občanských staveb. Zpracování architektonických 3D vizualizací interieru a exterieru.

Architektonický atelier. Projektování a realizace pozemních a inženýrských staveb.

Projekční práce. Inženýrská činnost. Autorský dozor pocelou dobu stavby.

Kompletní projekční, inženýrské služby v oblasti: -energetika -stavební inženýrství a konstrukce -stavebnictví -strojní inženýrství. Služby související s dodávkami zařízení. Řízení staveb. Řízení a realizace projektů. Zpracování studií: -nabídky, poptávky -projekty určené pro stavební povolení -úvodní a prováděcí ...

Provádění konstrukčních prací v oblasti 3D modelování. Generování NC kódu. Převody a zpracování dat. Kinematika a návrh schémat.