ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Provádíme návrhy a realizace veškerých interiérů včetně vybavení, kompletní servisní zajištění podniků a domácností.

Nabízíme projektovou přípravu, detailní projekty staveb, inženýrskou činnost včetně zajištění předání stavby k užívání.

Projekční kancelář se zaměřením na pozemní stavby, jako jsou objekty pro bydlení, obchod, kulturu, administrativu, sport, školství, zdravotnictví, výzkum, služby, výrobu a skladování Jsme držitelem certifikátu systému managementu jakosti dle standardů:ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001

Komplexní činnost ve stavitelství. Architektonicko - projekční kancelář.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Projekčně-architektonický atelier se zabývá tradičním navrhováním staveb a vlastním stavebním systémem Cubespace Modular Building System.

Technologické projekty pracovišť, dílen, závodů. Realizace nových technologií. Modernizace strojírenských výrob. Dodávky: - strojů - atypických zařízení - manipulačních a skladovacích prostředků.

Architekt, architekti, architektonický atelier. Projektové a inženýrské služby.

Projekční a statická kancelář se zaměřením na statiku staveb, dopravní stavby a pozemní konstrukce s působností nejen v Praze, ale i v celé České republice.

Poradenství, projekty, studie. Architektonická a inženýrská kancelář.

Výstavba obchodních objektů, obchodních jednotek, prostor, prodejen a obchodních interiérů řetězcových nákupních center. Realizace obchodních interiérů, bytových komplexů, půdní vestavby, výrobní haly a dalších průmyslových a administrativních objektů. Stavby na klíč obchodních objektů a prostor: - návrhy designu - zpracování projektové ...

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Hlavní části servisu pro developery jsou: - vyhledání lokalit pro záměry a jejich marketingové posouzení - architektonická a projekční činnost u větších projektů zajištění a koordinace projektových prací - zajištění potřebných stanovisek a expertíz - výběr a dozor zhotovitele stavby - zajištění klientských změn požadovanými zákazníky - ...

Kompletní realizace interiérů - záclony, závěsy, potahové látky, koberce, tapety, garnýže, ručníky, deky, povlečení, ubrusy, střapce, plisé a rolety. Služby návrhářky, šití, pokládka, instalace.

Projektová činnost ve stavebnictví, provádění staveb, zprostředkovatelská činnost ve výstavbě, provádění geotechnických zkoušek, návrhy a realizace interiérů.

Inženýrská stavební činnost Architektonická činnost Projekční stavební činnost Stavební činnost

Fotografické služby - fotografie portrétní, interiérové, produktové, dokumentární společenských akcí, svatební, rodinné, divadelní, baletové Fotografické výzdoby interiérů Tisk - tiskové produkce Grafické práce (návrhy obálek, zpracování tiskovin) - sazby - předtiskové přípravy Vydávání - knihy

Činnost architekta interiéry Projekční činnost novostavby, rekonstrukcepamátek, občanských a bytových staveb

Realizace - interiéry z masivních dřevěných materiálů Pokládka - linoleum - parkety Pokládka (včetně údržby) - podlahy (dřevěné, laminátové) - plovoucí podlahy - dlažba - podlahy do kuchyně