Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Prodej: -elektronářadí -elektrické ruční nářadí -e-shop.

Svařovací technika. Montáž, prodej a servis: -veškeré svařovací techniky včetně náhradních dílů a přídavných materiálů. Půjčovna, půjčování: -svařovací techniky.

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Instalatérství Vonásek - voda, topení, plyn Přestavba litinového kotle na automat Instalace a opravy baterií a ohřívačů Montáž nebo přestavby veškerých druhů kotlů Montáž a opravy vodoinstalace Rekonstrukce bytových jader Výměna vodovodních i odpadních stoupaček v bytových domech Montáž solárních systémů pro ohřev vody nebo podporu ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -elektrické nářadí MAKITA, WACKER, METABO, DOLMAR, FLEX, HECHT, HITACHI, NAREX, HIRETECH, RUBI, Maktek, GENT, BOSCH Půjčovna: -elektrického stavebního a průmyslového nářadí, nástroje, stroje, zařízení.

Opravy a prodej elektromotorů a ručního nářadí.

Stavební a technický bazar POFI, prodej: - polykarbonát - stavební materiál - stavebniny - potřeby pro stavebnictví - potřeby pro řemesla - stavebniny. Otevírací doba: léto - po 8.30-16.30, út 8.30-16.00, st+čt 8.30-16.30, pá 8.30-16.00, so 9.00-11.00 zima - po-pá 8.30-16, so zavřeno.

Specializovaný obchod - silikony - polykarbonáty - plastová okna - řezné kotouče - komisní prodej.

Stavebniny U tří koček v Moravském Berouně Vám poskytne dodávku stavebního materiálu a nářadí pro váš dům, stavbu i zahradu a to včetně sypkých směsí. Veškeré naše zboží Vám po domluvě dovezeme vlastní dopravou. Neustále rozšiřujeme náš sortiment, kde naleznete: - materiál pro hrubou stavbu - maltové směsi - dlažby a podlahy - betonové ...

Prodej, oprava, servis, půjčovna: -nástroje pro doly, lomy, stavebnictví a slévárenství -výhradní prodejce firmy SANDVIK (nástroje pro pneumatické a elektrické ruční nářadí -pneumatické nářadí Permon Křivoklát -nářadí pro sbíjecí, bourací, vrtací a ponorná kladiva -příslušenství pneumatického nářadí (oškrty, dláta, vrtací tyče, vrtací ...

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - držáky břitových destiček - soustružnické nože s SK - břitové destičky s SK - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, ...

Obchod, prodej, distribuce, poradenství, technická podpora: -nářadí a nástroje pro obrábění švédské firmy SECO TOOLS -nářadí pro: -obrábění kovů -frézování -soustružení. Služby: -speciální řešení pro speciální případy -zavádění ekonomických technologií obrábění.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - spojovací materiál - kotevní technika - brusivo - kování - ruční, elektrické nářadí.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství - užitková keramika - porcelán - květináče, truhlíky - dílenské potřeby - nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - ruční nářadí - pracovní oděvy - zahradní technika.

Výroba, pokládání, opravy: -průmyslové podlahy -lité podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Prodej, půjčovna, servis, oprava: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily.

Půjčovna stavebních strojů a nářadí - vibrační desky, řezačky, odvlhčovače - nářadí pro instalatéry - zahradní technika.

Prodáváme hadice, ložiska, klínové a ozubené řemeny, pneumatické systémy, těsnění, filtry, pohonné systémy, pružiny, nářadí, spojovací materiál, normalizované díly, lepidla, tmely.

Prodej: - stavebniny - zdící materiály - tepelné izolace - stavební chemie - nátěrové hmoty - komínové systémy - truhlářské materiály - krbová kamna - elektrické ruční nářadí - zahradní nářadí - spojovací materiál - rašelina, mulčovací kůra.

Prodej, servis, e-shop - autotechnika - elektrické nářadí - strojní vybavení - manipulační technika - kovoobráběcí stroje - vzduchotechnika.

Prodej, e-shop - sanační a injektážní technika - stříkací a spárovací čerpadla - kompresory - frézy - míchadla - vysavače.

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Distribuce, prodej, e-shop - rotační rašple - nástroj pro úhlové brusky určený pro obrábění dřeva, plastu, gumy.

Velkoobchod a maloobchod. Kovoobrábění: -vrtáky -frézy -závitníky -soustružnické nože -výstružníky, výhrubníky -břitové destičky -pilové kotouče -pásové pily -upínání nástrojů -pilníky. Dřevoobrábění: -pilové kotouče -frézy -sukovníky a zátkovníky -dlabací vrtáky -nástroje do horních fréz -Virutex elektrické ...