Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Prodej: - lepidla LOCTITE speciální, pro průmysl Prodej: - diamantové nástroje - brusné kotouče - nástroje a nářadí (frézy a frézovací nástroje, vrtáky, výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, obráběcí nože, polotovary nožů RADECO, závitové nástroje - elektrické i AKU nářadí - upínací nastroje a nářadí - ...

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Maloobchod, prodej, eshop: -elektrospotřebiče -hračky -audio-video -dům-zahrada -železářství -nářadí

Velkoobchod: - nářadí - měřidla - brusivo - kování.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: -hutní materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty SALITH -zárubně, dveře, polystyrén -stavební nářadí -lepenky, izolace.

Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, servis: -mopedy KORÁDO, BABETA.STELLA -náhradní díly-ND** -elektrické pily, řetězy na všechny značky pil* -křovinořezy, sekačky -motorové pily -vapky na mytí -šicí stroje BROTHER, overlocky -prodej i na splátky -katry na výrobu řeziva LOGOSOL.

Prodej, servis, revize: -elektronářadí -repasování akumulátorů -broušení řetězů -seřízení nářadí(Stihl).

Prodej a servis Husqvarna: -pila -nářadí -nástroje -motorové a elektrické pily -křovinořezy -sekačky a traktory.

Prodej: -ruční nářadí a svahové minikáry. Nabízíme brousící, řezací i pneumatické nářadí a železářské zboží. Ochranné pomůcky.

Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Havarijní servis plynových kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechniky, montáž měření a regulace, revize spotřebičů a ručního nářadí, výměny a opravy čerpadel Wilo, Grundfos, Sigma.

Tmelící nástroje Brusné nástroje Praktické sady Brusivo

Dovoz a prodej malé zahradní a lesní techniky. Nabízíme značky: - HECHT - ECHO - BLUE BIRD - GRIZZLY. Produkty: - sekačky na trávu - elektrické a motorové pily - vyžínače - křovinořezy - štípačky na dřevo - drtiče větví - plotostřihy - fukary - vysavače - zahradní nábytek - zahradní grily - sněhové frézy - ...

Služby: -ostření a renovace veškerých nástrojů -povlakování nástrojů -výroba atypických výstružníků, záhlubníků a stupňovitých vrtáků z rychlořezné oceli HSSE.

Výroba speciálního a komunálního řezného nářadí. Vyrábíme závitníky dle ČSN norem i DIN, i dle speciálních požadavků - atypická délka nebo stopka v provedení.

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika - elektronika - věci pro kancelář, domácnost, zahradu, sport - hračky - chovatelské potřeby - osvětlení - nářadí

E-shop zaměřený na vybavení pro řemeslníky a průmysl. Ochranné pracovní pomůcky, nářadí, regály. Profesionální poradenství a přístup.

Půjčovna - přívěsné vozíky - autopříslušenství Pneuservis Půjčovna - stavební technika Půjčovna - zahradní technika

Prodej stavebního a spojovacího materiálu

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Práce: - zámečnické. Servis: - nářadí NAREX.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložiska - řemeny - řetězy - nářadí Dewalt, Stanley, Black&Decker. Půjčovna elektrického nářadí.