Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

Internetový obchod, eshop, prodej - ruční nářadí - kleště, závitníky, šroubováky, kladiva, klíče, gola sady - elektronářadí - brusky, vrtačky, aku vrtačky a šroubováky, elekrická kladiva, horkovzdušné pistole - stavební chemie - stavební technika - ploty - spojovací materiály - pily, vrtáky - lešení - měřidla, měřící technika

Obchod, velkoobchod, e-shop, prodej: - řetězy - řetězová kola - ozubená kola - ozubené hřebeny - klínové řemenice - upínací pouzdra - kompresory - převodovky - pneumatické nářadí.

Import a distribuce: - pneumatické nářadí - rámovací stroje - lepící technika.

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.

Maloobchod: potřeby pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily.

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.

Firma Kontejnery Müller s.r.o. se zaměřuje na odpadové hospodářství na klíč, ve kterém přebírá kompletní odpovědnost za provozování odpadového hospodářství klienta. Zajistíme odvoz stavebního, komunálního a objemového odpadu včetně stavební suti a zeminy. Také se zabýváme prodejem různých druhů písku, štěrku a betonu. Veškeré naše služby provádíme ...

Konstrukce, výroba: -nářadí pro automobilový průmysl -bloková střihadla, děrovadla, razidla -blokové i postupové nástroje pro přesný střih -ohybové, tahové nástroje pro malé i velkoplošné dílce -sestavy nástrojů včetně transferového podávání -přípravky na obrábění, svařování, montáž a měření -jednoúčelové stroje.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny - střešní krytiny pro ploché i šikmé střechy - betonové výrobky, zámkové dlažby, zahradní architektura - kompletní nářadí a pomůcky pro řemeslníky - stavební chemie - prodej sypkých materiálů

Prodej: - pneumatické nářadí - hřebíky, spony - kompresory.

Velkoobchod, maloobchod i se závozem v Olomouci: - strojní díly - upínací nářadí - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nařadí - svařovací technika - hydraulika - spojovací materiál - obalové materiály.

Prodej stavebních materiálů: - KNAUF - RIGIPS - FERMACELL - JUB - KRONOSPAN OSB - PARABIT KVK - NORGIPS - ISOVER - KNAUF INSULATION - WEBER TERRANOVA - ROCKWOOL - AMF THERMATEX - CEMIX - JUTA - CIKO - YTONG - POROBETON - PORFIX - DEN BRAVEN - LEAR - RAPI TEC - PRESBETON - PREMAC - HELUZ - ...

Prodej, distribuce, eshop: - svařovací technika - zahradní technika - čistící technika - nářadí.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Stavebniny U tří koček v Moravském Berouně Vám poskytne dodávku stavebního materiálu a nářadí pro váš dům, stavbu i zahradu a to včetně sypkých směsí. Veškeré naše zboží Vám po domluvě dovezeme vlastní dopravou. Neustále rozšiřujeme náš sortiment, kde naleznete: - materiál pro hrubou stavbu - maltové směsi - dlažby a podlahy - betonové ...

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.