Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Poskytujeme kompletní realitní servis včetně poradenských, finančních a právních služeb. Vždy hájíme zájmy svých klientů a rádi budeme Vašim spolehlivým partnerem při nákupu, prodeji, či pronájmu všech typů nemovitostí. Naší lokální specializací je oblast Brněnska, Kuřimska a Blanenska, které velmi dobře známe, ale působíme na celém území ...

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí.

-Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Testování, měření, analýzy a kontroly -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Specialista na financování bydlení: - hypoteční úvěry, jejich refinancování, konsolidace - úvěry ze stavebního spoření - dále hypotéky pro klienty odmítnuté bankou - pojištnění majetkové i životní Realitní činnosti: - prodej a pronájem nemovitostí, bytů, domů, pozemku - zajištění celého procesu, odhady, daňová příznání, kupních a ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Nákup a prodej

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Restaurace s denním provozem, letní terasa, dobře vybavený dětský koutek Hotelové ubytování: - 21 kompletně rekonstruovaných pokojů, kapacita 46 osob Ubytovna: - 21 pokojů před rekonstrukcí sloužících zejména k dlouhodobému ubytování pracujících Bowling - 2 dráhy Obchodní zóna v objektu. Pronájem: - volné obchodní prostory, sklady ...

Realitní činnost: - nákup a prodej nemovitostí. Sjednání povinného ručení, hypotéky. Zpracování energetických štítků.

Zabýváme se komplexní správou domů a nemovitostí, vedením účetnictví, zajišťováním oprav, údržby pro fyzické či právnické osoby. Nabízíme zajištění chodu bytového i nebytového prostoru domu, úklidové práce, údržbu zeleně v okolí nemovitosti a odklízení sněhu. Poradíme s právní bytovou problematikou.

Společnost působí více než 10 let na trhu nemovitostí, zabýváme se jak prodejem nemovitostí klientů, tak vlastní investiční činností a developerskou výstavbou, řešíme komplikované obchody s nemovitostmi včetně odkupů nemovitostí a vyplácení exekucí

Naše bytová agentura provádí: - zprostředkování prodeje bytů a domů - pronájmy bytů a domů. Zaměřujeme se na Zlín a okolí.

Developerská činnost - realizace a výstavba objektů - realitní činnost.

Nabízíme kompletní reklamní služby včetně pronájmu billboardů, výroby řezané grafiky, přes úpravu grafiky a loga. Zajistíme tisk propagačních letáků a tiskovin. Zabýváme se také prodejem realit.

Realitní kancelář. Prodej: - rodinné domy - rekreační objekty - byty - činžovní domy - pozemky. Dlouhodobý pronájem: - rodinné domy - byty - kanceláře.

Realitní kancelář - kompletní služby v oblasti realit - servis při nákupu a prodeji nemovitostí.

Finanční a bankovní služby, bankovnictví. Pojištění, pojišťovnictví.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

-Realitní činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

WORLDFACE je mladá moderní společnost zabývající se zastupováním obchodních společností, zprostředkovatelskými řešeními a sbližováním nabídky s poptávkou v oborech Grafický design, ICT (Informační a komunikační technologie) a Reality (nemovitosti, pozemky).

PALACE TURMALIN - pronájem administrativního objektu. Administrativní objekt má 8 nadzemních podlaží, 7. a 8. podlaží je objemově ustoupené pro terasy, které ke kancelářím v těchto podlažích náleží.

Prodej, pronájem nemovitostí. Pronajímáme prostory pro nadstandardní bydlení i moderní pracovní zázemí. Jsme investiční a developerskou společností.