Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář - kompletní služby v oblasti realit - servis při nákupu a prodeji nemovitostí.

Finanční a bankovní služby, bankovnictví. Pojištění, pojišťovnictví.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

-Realitní činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

WORLDFACE je mladá moderní společnost zabývající se zastupováním obchodních společností, zprostředkovatelskými řešeními a sbližováním nabídky s poptávkou v oborech Grafický design, ICT (Informační a komunikační technologie) a Reality (nemovitosti, pozemky).

PALACE TURMALIN - pronájem administrativního objektu. Administrativní objekt má 8 nadzemních podlaží, 7. a 8. podlaží je objemově ustoupené pro terasy, které ke kancelářím v těchto podlažích náleží.

Prodej, pronájem nemovitostí. Pronajímáme prostory pro nadstandardní bydlení i moderní pracovní zázemí. Jsme investiční a developerskou společností.

Činnost: - realitní makléř - developerská činnost.

Realitní společnost - kompletní servis při prodeji, koupi nebo pronájmu domu, bytu, pozemku, chaty, chalupy či komerční nemovitosti. Právní servis, poradenská činnost, vklad do katastru nemovitosti, financování, prezentace nemovitostí.

Služby: - znalecká činnost ( vypracování znaleckých posudků pro finanční úřady, notáře i banky, tržní ocenění nemovitostí) - realitní činnost - inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová činnost v investiční výstavbě

Služby - vymáhání dluhů - zprostředkování exekucí - oddlužení - insolvence, bankroty - realitní činnost, prodej nemovitostí - ochrana osob a majetku.

Realitní kancelář - prodej a pronájem domů, bytů a nemovitostí - realitní makléři nabízí zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí.

Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností - realitná činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným ...