Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských ...

Služby: - údržba nemovitostí - úklidové služby - čištění koberců - údržba zahrad.

Realitní makléř. Kancelář: HO.NE.S. real s.r.o. Jožky Jabůrkové 1 77900 Olomouc

Činnost: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní agentura - úprava zahrad.

Realitní agentura LK Ararat Reality s.r.o. Realitní makléřka.

Realitní makléř: - M&M Reality Litoměřice. Kancelář: Křižíkova 713/3 412 01 Litoměřice

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství - soudní tlumočník do/z francouzského jazyka

Služby: - správa a údržba nemovitostí - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní - závodní stravování - půjčování vozidel - dodání ochranné pracovní prostředky.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Poskytování půjček ze soukromých zdrojů. Realitní činnost. Výkupy, řešení exekucí, dluhů. Půjčky, hypotéky, úvěry. Pojišťovací makléř. Osobní pomocník: -CERET.

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.