Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Opravy pracovních strojů: -opravy silničních vozidel -poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -pronájem a půjčování věcí movitých -silniční motorová doprava nákladní -ubytovací služby - turistická ubytovna -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování nebo dalšího prodeje.

Služby: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - strategické plánování - správa nemovitostí - oceňování nemovitostí E-shop: - spořiče vody - LED osvětlení

Výroba jednoduchých výrobkov z kovu Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom Výroba gumových výrobkov a výrobkov z plastov Povrchová ochrana výrobkov lakmi, tmelmi, nátermi Výroba dielov a príslušenstva pre motorové vozidlá a iné dopravné prostriedky Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným ...

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatních objektů - stěhování nábytku - údržba a sekání zahrad - úklid sněhu - výroba pergol či přístřešků na auto - drobné opravy vodoinstalace - elektromontážní práce - malování - stavební práce.

Poradce v oblasti bezpečnostních a úklidových služeb - fyzická ostraha objektů - úklidové služby - správa budov.

Činnost: - technická správa nemovitostí.

Služby: - realitní makléř - realitní kancelář

Činnost: - realitní kancelář - inženýrská činnost - oceňování nemovitostí

Naše společnost, od své transformace na soukromou investiční společnost v roce 2004, prošla dynamickým vývojem a stala se etablovaným účastníkem působícím v oblasti kapitálového trhu České republiky. V rámci projektů v oblastech nemovitostí, nákupu společností, restrukturalizací a pohledávek, do kterých směřují naše investice, se snažíme ...

Služby: - uvádění a prosazování výrobků pro děti na ruském trhu

Realitní činnost: - prodej historických objektů

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.