Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Dumrealit.cz je síť nezávisle vlastněných a provozovaných realitních kanceláří na území celé ČR. Od roku 2008 využívá podnikatelský model partnerského programu. Vychází z dvaceti leté tradice fungování společnosti BYTY CZ s. r. o., která je vlastněna jediným českým majitelem.

Služby: - účetnictví - správa domů, nemovitostí

Realitní kancelář pro Brno a okolí. Kompletní tealitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční objetky, kancelářské prostory.

Topenářské práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytů Vodoinstalatérské práce.

Finanční poradenství - komplexní služby v oboru finančního plánování - firemní finance - realitní činnost.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - nájemní domy - rekreační objekty - stavební pozemky - komerční prostory.

Výstavba, rekonstrukce: - historické budovy - rybníky - nebytová výstavba Služby: - správa objektů - realitní činnost

Realitní kancelář - prodej domů, bytů, pozemků a komerčních prostor.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostřekování - prodej, pronájem. - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Realitní služby. Inzertní portál - prodej a nákup nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Databáze ověřených konferenčních prostor k pronájmu.

Portál ohledně nabídky prodeje zboží.

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...