Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní agentura Prodej a vypracování odhadu nemovitostí.

Developerská a investiční činnost - výstavba výrobních a skladových prostor - prodej ploch, hotelů a rekreačních zařízení - zajišťujeme služby spojené se správou a údržbou nemovitostí Kancelář: Vrchlabí, Krkonošská 177 Tel.: 499429080; 602484571; 737181333 Fax: 499429081

Realitní kancelář, prodej - byty, domy, nebytové prostory, komerční objekty.

Správa nemovitostí, údržba, opravy. Zajišťujeme komplexní služby pro správu nemovitostí formou mandátních smluv.

Realitní činnost - prodej nemovitostí.

Služby: - správa, údržba, úklid a ostraha budov - realizace a údržba parků, zahrad a hřišť

Developerská společnost se zaměřením na prodej a pronájem pozemků.

Prodej a pronájem bytů. Realitní činnost.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - nemovitosti - pronájmy - komerční objekty

Specializujeme na správu a údržbu nemovitostí Úklidové služby - úklid průmyslových objektů - úklid administrativních budov - úklid domácností - úklidové práce po stavbě a rek. - jednorázové úklidy Facility management - úklidové služby - správa objektů - IT Systémy - zahradnické služby - drobné stavební ...