Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Služby - poradenská činnost s prodejem nemovitosti - provozování videokanálu RealitniYouTube pro prodej nemovitosti

Realitní makléř, prodej a pronájem nemovitostí.

Pronájem motorových lodí na Baťově kanále. Půjčovna lodí. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Stavební bytové družstvo: -správa domů -provoz domů -účetnictví.

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...

Realitní kancelář. Prodej a správa nemovitostí.

Družstvo realitních kanceláří. Nabídka nemovitostí po celé ČR.

Služby: - faktoring - deblokace - kapitalizace pohledávek. Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti.

Stavební činnost - dopravní stavby - výstavba rodinných domů - projektová dokumentace - zateplování budov - vodoinstalční práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - sanace - bourací práce. Pronájem stavební mechanizace. Realitní činnost, pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Činnost: - pronájem výrobních prostor

Realitní kancelář, prodej a pronájem nemovitostí - kompletní realitní činnost - znalecké posudky a odhady.

Realitní kancelář, prodej a pronájem nemovitostí.

Stavební bytové družstvo. Služby: -správa bytového domu

Zeměměřičská a projektová kancelář nabízí kompletní geodetické služby. Objednat je můžete na všech našich pobočkách. -geometrické plány (oddělení pozemků, stavby, věcná břemena) -vytyčení vlastnických hranic pozemků -smlouvy pro převody nemovitostí -smlouvy pro věcné břemena -zajištění vkladu do katastru nemovitostí -geodetické práce ...