Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní činnost: - prodej, pronájem všech druhů nemovitostí - byty - rodinné domy, vily - chaty, chalupy - garáže - nebytové prostory - obchodní prostory - kanceláře - pozemky - zahrady.

Realitní kancelář. Držitel certifikátu ISO 9001 - 2000 DVŮR KRÁLOVÉ n.L. Palackého 741 tel./fax:499622522, 499622883, 499622257 info@tana.cz HRADEC KRÁLOVÉ Karla IV. 430 tel./fax:495214574, 495213915 hradec.kralove@tana.cz TRUTNOV - sídlo firmy Svatojánské nám. 46 tel./fax:499814595, 499814596 trutnov@tana.cz TURNOV Hluboká ...

Realitní kancelář. Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Síť realitních kanceláří. Zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů.

Služby: - ubytování v nadstandardně vybavených domcích

Naše realitní kancelář Trend-Reality poskytuje poradenské a zprostředkovatelské služby v oblasti nemovitostí. Zprostředkování prodeje, nájmu a koupě nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - poštovní ceniny. Dále provádíme: - zajištění inzerce a foto inzerce nemovitostí - vypracování odborných vyjádření k ...

Realitní kancelář Realitní kancelář Městské bytové družstvo

Služby: -finanční poradenství -znalecké posudky z oblasti ekonomiky -správa a vymáhání pohledávek Pronájem: -nemovitostí -byty -nebytové prostory

Realitní kancelář s celosvětovým renomé specializující se na luxusní domy, vily a byty. Zajistíme kupní ceny a vedeme proces prodeje. Ušetříme Vám čas i nervy s hledáním vhodného kupce a se stanovováním tržní hodnoty nemovitosti. Naše nabídka je ozvláštněna přepychovými jachtami.

Služby - pronájem bytových a nebytových prostor včetně poskytování dalších služeb

Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků Prodej a pronájem kanceláří.

Služby v oboru geodézie a kartokgrafie a také kompletní činností v oblasti zprostředkování prodeje a nákupu realit.

Poradenství v oblasti realit, realitního a finančního trhu.

Služby: -realitní kancelář

Realitní kancelář: -zprostředkování koupě a pronájmu nemovitostí -správa a údržba nemovitostí -poskytování podnikatelského, finančního a organizačního poradenství.