Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Vedení - účetnictví Správa - nemovitosti

Kompletní servis pro mateřské školy a základní školy. Distribuce, prodej: -školní a předškolní materiály - výtvarných, kreslicích, školních pomůcek: -barvy, pastelky, papíry, lepidla, tvarovací hmoty -dekorace -označení tříd -výukové tabule -hry, stavebnice -razítka. Grafické služby. Chráněná dílna.

-Testování, měření, analýzy a kontroly -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Pěstitelské pálení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba, rozmnožování, distribuce, ...

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Obchodní činnost: -nákup a prodej paliv a maziv. Pronájem: -nemovitosti -věci movité -dopravní prostředky. Poradenství: -vymáhání pohledávek -odkup pohledávek -oblast obchodu a služeb -poskytování manažerských služeb -provádění dražeb mimo výkon rozhodnutí -krizové řízení a revitalizace obchodních společností ...

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací ...

Realitní kancelář. Služby: -prodej, pronájem nemovitostí.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality. Služby: - správa obchodních domů PRONTO (F-M) a PERMON (Havířov). Developerská činnost.

Investiční, inženýrská činnost ve stavebnictví: -projektování staveb -realitní činnost.

Velkoobchodní prodej textilu. Nabídka dámských i pánský triček, kalhot, svetrů, bund a mikin.

Realitní činnost, kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Pronájem: - skladové, prodejní prostory o ploše 400 m2, hliníkové regály. Objekt je vytápěný, alarm trvale napojený na bezpečnostní agenturu, kamerový systém se záznamem 24 hodin. Parkoviště pro 20 automobilů. Provozní doba 7 – 15 hodin. Zprostředkování prodeje. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - tejpovací pásky - gelové ...

Kurzy, školení: -obchodování na komoditních trzích -IT programování Servis, oprava: -počítače Realitní činnost.

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu - nemovitosti

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - osobní přeprava mikrobus - pronájem skladovacích prostor