Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní kancelář, nabízíme kompletní služby v oblasti nemovitostí. Byty, rodinné domy, pozemky, komerční objekty, nebyt. prostory. Zajistíme koupi, prodej, pronájem a poradenství při koupi a převodu nemovitostí, hypotéky, úvěry ze stav. spoření.

Realitní kancelář, realitní činnost. Prodej, pronájem, navídka, zprostředkování nemovitostí: -rodinný dům, dodmy, byty, garáže, novostavba, pozemek, chalupa, komerční objekt Služby: -realitní služby -projektová dokumentace -právní servis -geometrické plány -znalecké posudky, posudek -přiznání k dani -odhad nemovitostí -další služby.

Realitní kancelář: -obchodní prostory -skladovací a výrobní prostory -kancelářské prostory -restaurace -pozemky -nájemní domy -rodinné domy -byty.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - bezpečnostní a úklidové služby

Prodávejte a pronajímejte své nemovitosti přímo konečným zájemcům bez provize za realitní kanceláře. AAAbezrealitky.cz je realitní inzertní server zdarma!!! Jednoduché vkládání inzerátů, intuitivní vyhledávání. Zobrazování nemovitostí na mapách. Vložte si vaší firmu do sekce užitečné služby navždy zcela zdarma.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.

Hostinská činnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Realitní činnost Oceňování majetku pro věci nemovité

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik ...

Provozujeme realitní kancelář.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Úklidové služby: - úklid administrativních budov, - úklid těžkých strojírenských provozů, - úklid škol, - úklid hotelů, lázeňských zařízení, - úklid nákupních center, - čištění koberců, čalounění, - generální úklidy výrobních prostor, - podlahové čištění. Bezpečnostní služby Technická správa nemovitosti Facility services

Pronájem: - nebytové prostory pro komerční využití - k dispozici jsou výrobní, skladové a administrativní prostory.

Realitní kancelář. Nákup a prodej nemovitostí Zabezpečení správy nemovitostí. Poradenství: -ekonomické -organizační.

Realitní činnost: - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Zrostředkování prodeje nemovitostí (rodinných domů, bytů, rekreačních objektů a pozemků.

Realitní kancelář: Prodej, pronájem: -stavební pozemky pro bydlení a rekreaci -stavební pozemky pro komerční využití -byty -rodinné domy -rodinné vily -nájemní domy -prostory pro obchod a služby -objekty pro obchod a služby -prostory pro výrobu a skladování -objekty pro výrobu a skladování.

-Realitní činnost -Zprostředkování obchodu a služeb

Realitní kancelář: -prodej a výměna bytů -pronájem -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financování koupě nemovitostí.