Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Reality, realitní kancelář. Nákup, prodej, výkup: - nemovitosti - komodity dle přání zákazníka (potravinářství, nákup prodéj komodit., podnikatelské reality zemědělství) v rámci Evropy. Služby pro investory. Vyhledávání investičních příležitostí.

Pronájem vlastních nemovitostí a nebytových prostor.

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem a nájem všech druhů nemovitostí -převody členských práv a povinností k družstevnímu bytu -výměnu bytů -znalecké odhady staveb obytných, průmyslových a zemědělských -tržní ocenení nemovitostí -právní služby spojené s realitní činností -výkup nemovitostí.

Služby: -pořádání seminářů pro úředníky -pořádání školení, reklamní dovednosti -pronájem kanceláří, školících prostor, učeben. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Komplexní procesy při expanzi vaší společnosti. Vyhledáme vhodné prostory a zajistíme stěhování vašich stávajících poboček. Prodáme, či pronajmeme vaši nemovitost.

Realitní kancelář. Vyhledávání nemovitostí dle Vámi vyspecifikovaných požadavků. Inzerování Vaší nemovitosti prostřednictvím ověřených mediálních kanálů. Osobní předvýběr nemovitostí. Prodej, pronájem nemovitostí.

Nabídka realit Praha a okolí. Naše realitní kancelář nabízí: - nemovitosti - rodinné domy - developerské projekty - chaty a chalupy - byty k prodeji i pronájmu. Odhady nemovitostí při našem prodeji zdarma. Poradenství a financování prodeje i nákupu.

Realitní činnost: -kompletní služby v oblasti zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí s komplexním právním a daňovým servisem -zajištění převodu předmětné nemovitosti, včetně vyřízení všech souvisejících právních formalit -urychlení vkladů kupních smluv do katastru nemovitostí

Nabízíme realitní činnost související se zprostředkováním prodeje, pronájmu či koupě nemovitostí včetně poradenské činnosti v oblasti realit. Zajišťujeme kompletní právní servis, financování, správu nemovitostí. Individuální přístup ke klientům. Prodej: -bytů, domů -komerčních objektů -rekreačních objektů -pozemků. Pronájem: -bytů, ...

Výroba ukončena -možnost pronájmu halových prostor

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - chalupy

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Pronájem: - karavany Chorvatsko a Slovensko.

Realitní kancelář: -prodej, pronájem, koupě -znalecké posudky -tržní odhady -oceňování nemovitostí.

Veškerá stavební činnost: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby. Inženýrská činnost: -stavební dozor -zajištění stavebního povolení. Projektování. Projektování počítačem. Zajištění stavebních prací. Kompletní projektová dokumentace. Realitní činnost: -kompletní služby, nemovitosti. Pronájem systémového lešení. Kopírovaní: ...

Služby: -realitní kancelář zprostředkuje prodej a pronájem všech nemovitostí včetně družstevních bytů.

Realitní kancelář. Znalecké posudky. Jiří Formánek IČO: 12560162 Sídlo: Přísimasy 22.

Stavební činnost - výměna oken, dveří, vstupů do domů - okna a dveře - plastové, dřevěné, hliníkové - zateplení fasád - SDK konstrukce - rekonstrukce bytových jader. Komplexní správa nemovitostí. Realitní činnost.

Realitní kancelář, reality, dražební kancelář, poradenské služby. Právní servis. Prodej, pronájem nemovitostí, domy, byty, garáže, rekreační chaty, chalupy, pozemky, pozemek. Pobočka: Národních hrdinů 571/31 690 02 Břeclav

Centrum profesionálních služeb Nabídka nebytových prostor Bazar Spálená hospoda.

VIP Limousine service Naše společnost Especial s.r.o. byla založena za účelem poskytnutí kompletního realitního servisu na vysoké profesionální úrovni našim klientům a podpory rozvoje trhu s byty a nemovitostmi v České republice. . Dále naše společnost poskytuje pronájem osobních motorových vozidel, přepravu V.I.P. osob a ochranu majetku a osob. ...