Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Realitní činnost. Poradenská činnost v oblasti požární ochrany. Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Relax Resort Desná Výstavba, prodej, pronájem horských apartmánů v Jeseníku: - pro rekreaci i trvalé bydlení - turisticky atraktivní lokalita - energeticky úsporné domy - moderní interiér - areál se správcem - lyžování, cykloturistika - lázně, turistika.

Nabízíme Vám kompletní servis při zajišťování bydlení a při prodeji nemovitostí ve Středních a Jižních Čechách. Nyní už nikam nemusíte chodit. Stačí jen vytočit telefonní číslo 733 36 15 36 a my k vám přijedeme a postaráme se o vše potřebné. Výhody, které Vám nabízíme jsou následující: Nízká provize za zprostředkování prodeje, , tržní odhad v ceně ...

Služby: -pronájem nemovitostí, SKLADY

Realitní kancelář: - koupě, prodej a pronájem bytů - koupě a prodej nemovitostí - prodej pozemků - pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí, bytů -kupní a nájemní smlouvy -vklady do katastru nemovitostí -odhady ceny (znalecké posudky) nemovitostí -dražby movitého i nemovitého majetku.

Služby: -realitní kancelář -oceňování nemovitostí -znalecké posudky -zprostředkování prodeje a nákupu nemovitostí.

Realitní kancelář: -Prodej nemovitostí -Pronájem nemovitostí -Koupě nemovitostí -Výkup nemovitostí -Koupě nemovitostí z DRAŽEB -Developerské projekty -Správa bytů a jiných nemovitostí -Kompletní finanční servis -Zdarma poradenství v oblasti nemovitostí a financí -Řešení Exekucí na nemovitostech.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - komerční plochy (kanceláře, obchody, sklady, výrobní prostory) Prodej, výměny a pronájem bytů. Prodej: - pozemky, rekreační chaty, chalupy i komerční objekty.

Provozovatel lázeňských domů.

Nabídka developerských a realitních služeb

Realitní kancelář: -nabízí zprostředkování pronájmu, koupě nebo prodeje nemovitosti v Hradci Králové a blízkém okolí s veškerými právními službami .

REALITY, realitní makléř, kancelář. Poskytujeme komplexní služby v oblasti realit, stavebnictví, financování nemovitostí, a školící činnost. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, garsonka -domy obytné, činžovní, nájemní -chalupa, chata, dům na venkově -komerční objekty -kanceláře, ...

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ **** - designové ubytování v centru Pardubic. Online rezervace na našem webu SKLEP MANDRAGORA - je zcela netradiční designový prostor v suterénu ideální pro Vaše soukromé oslavy, svatby, školení, firemní večírky, ochutnávky vín…atd. Sklep má základní tři části. První je větší vstupní chodba ideální právě na rautové stoly či ...

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem, výměna: -rodinné domy -byty v osobním vlastnictví a družstevní -rekreační objekty -nebytové prostory -garáže a pozemky. Zajištění, vypracování: -znalecké posudky ceny nemovitostí pro účely: -převody (prodej, darování) -pozůstalostní řízení -tržní ...

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

Realitní kancelář, realitní makléři. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -rodinný dům, byt, chata, pozemek, garáž -komerční nemovitosti.

Realitní kancelář: - nákup a prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí, bytů...