Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Pronájem: - haly - sklady - garáže - skladovací prostory - kanceláře.

Zprostředkovatelská a obchodní činnost: - export a import komodit, zboží - hlavně dřeva všeho druhu - logistika - pracovní agentura - dovoz a nových a ojetých aut - realitní činnost - pronájem nemovitostí - ubytování - gastronomická činnost.

Realitní kancelář: -zajišťování právní a finanční služby spojené s nákupem a prodejem (pronájmem) nemovitostí.

Pronájem místností pro firemní a soukromé akce. Školení, prezentace, pracovní setkání, porady, tiskovky, dražby atd.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Projektování pozemkových úprav -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Komletní administrativně-technická správa nemovitostí, údržba zeleně, úklid, havarijní servis

Zprostředkování obchodů s nemovitostmi.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí..

Společnost CENTRAL GROUP je již dlouhou dobu jedničkou na českém trhu nového bydlení. Firma působí na trhu již téměř 17 let a za tu dobu úspěšně dokončila více než 113 rezidenčních lokalit. V nabídce CENTRAL GROUP jsou v současné době stovky bytů, rodinných domů a parcel v mnoha různých lokalitách v Praze a okolí.

Obchodní, kancelářské prostory k pronájmu.

Poskytuji komplexní realitní služby a poradenství. Poradím Vám jak připravit nemovitost na prodej. Kladu důraz na osobní přístup a férové jednání.

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Stavební společnost. Práce: -veškeré stavební -malířské a natěračské -renovace koupelen (zděné, ABITIBI) -zateplování budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Pronájem: -prodejna -kanceláře -výrobní prostory -prodej stavebnin -dodávka stavební práce na klíč -autodoprava. Sídlo: Korunní ...

Prodej, dodávka: -střešní krytiny -stavební materiál. Oprava, rekonstrukce, výstavba: -rodinné domy -průmyslové objekty -zateplení fasád. Pronájem: -skladové prostory. Práce: -klempířské -zemní.

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.