Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Správa bytových domů a nemovitostí.

Naše společnost je specialistou na trhu s pronájmy v Praze a nabízí unikátní systém pro majitele nemovitostí a zájemce o pronájmy s využitím zcela nových technologií.

Správa a nemovitosti Dodávka - samolepící etikety

Realitní kancelář REAL SPEKTRUM BOSKOVICE, s.r.o. se sídlem v Boskovicích byla založena v roce 1996 pod jménem Reality REAL SPEKTRUM, s.r.o. za účelem poskytování kompletních realitních služeb a to zprostředkování nákupu nemovitostí, prodeje rodinných domů, bytů, rekreačních objektů, rezidenčních i průmyslových pozemků, maloobchodních a ...

Realitní činnost a správa nemovitostí.

Revize plynového zařízení kontroly rozvodů plynu: bytové, průmyslové, veřejmé konroly kotelen nad 50 KW zpracování provozního řádu měření spalin u spotřebičů v provední B a následná analíza zpracování protokolu o výsledku měření . revize, kontroly dle norem a pravidel. vedení evidence provedených revizí a kontrol včasné ...

Realitní a zprostředkovatelská kancelář zajišťuje výměny bytů, prodej, pronájem, správu komerčních i nekomerčních nemovitostí a úklidové práce. Realitní servis kompletní.

Nabízíme poskytnutí sídla společnosti, virtuální kanceláře, pronájmy kanceláře, prezentační místnosti.

Investování do výstavby fotovoltaické elektrárny. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidace vozidel: - výkup, odtah autovraků s dokladem o likvidaci zdarma! Servis pro nákladní a osobní automobily: -autoservis -mycí linka, -prodej, promazání a výměna olejů, -seřízení brzd, -geometrie a diagnostika, -pneuservis za internetové ceny, -seřízení ...

Realitní kancelář. Finanční služby.

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Realitní kancelář, výkup prodej nemovitostí. Ubytování, pronájem.

Pronájem nebytových prostor. Pronájem skladových, výrobních, kancelářských, prodejních prostor a volných zpevněných ploch.