Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Služby: - správa nemovitostí - inženýrská činnost, inženýring - developerská činnost.

Správa, údržba: - byty a nemovitosti města Štětí. Služby: - vedení účetnictví pro společenství vlastníků jednotek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Garance převodu peněz Právní servis Prodej, koupě, pronájem, inzerce - domy - byty - konzultace Prodej, koupě, pronájem, inzerce - komerční prostory - konzultace

Správa a údržba nemovitostí. Služby: -úklidové práce v ordinacích, firmách, v domácnostech -čištění koberců, potahových materiálů, matrací, dětských kočárků, sedacích souprav -speciální číštění kožených sedacích souprav - oživení, impregnace -mytí oken rámů a žaluzií (vertikální, horizontální) -odstranění vodního kamene a rzi z ...

Poradenství v oblasti: - nemovitostí - oceňování - průzkum. Pronájem: - kancelářské prostory - obchodní prostory - průmyslové zóny.

Realitní kanceláře-nemovitosti. Znalecké posudky, odhady pro úvěry, zařizování úvěrů pro ČMHB. Prodej, pronájem: -byty -domky -pozemky.

Pronájem - celý areál výstaviště ZAHRADA ČECH - prodejní, výrobní a kancelářské prostory Pronájem - reklamní plochy Pronájem a výstavba - stánky

Realitní činnost. Stavební práce.

Provozujeme stavební bytové družstvo v Neratovicích. V současné době se družstvo zabývá především komplexní správou bytů a nebytových prostor ve svém vlastnicství a dále tyto služby nabízí a zajišťuje pro další samostatné subjekty z řad malých bytových družstev a vlastníky bytů.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Přípravné stavební práce. Zemní práce: -traktorová rypadla kolová rypadla do 14 tun pásové rypadlo JCB 130 Menzi muck A51 čelní nakladač Demoliční práce, demolice. Jeřábnické práce. Přeprava: - materiálu sklápěcími vozy - podvalníkem do 30 tun Letní údržba: - sečení trávy, mulčování. Zimní údržba: - traktorové ...

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje a pronájmů nemovitostí a pozemků. - zprostředkování prodeje a pronájmů nebytových prostor. veškerý právní servis spojený s realitní transakcí včetně advokátní úschovy.

Realitní činnost - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky Realitní činnost - komerční objekty.

Naše služby: - architektonická, projekční činnost - pronájem bytových a nebytových prostor.

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.

Služby realitní kanceláře, výměny bytů. Znalecké posudky, právní služby.