Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem průmyslového areálu Theodor: - haly s portálovými jeřáby - kanceláře, kancelářské prostory. Služby. - ostraha areálu. Developerská společnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Revitalizace, modernizace, rekonstrukce: - budovy průmyslového areálu.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti - byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty, chalupy. Zprostředkování - financování, hypotéky. Správa, údržba nemovitostí.

Realitní činnost. Správa, údržba nemovitostí..

Realitní kancelář. Inženýrská činnost v oblasti investiční výstavby. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. Projektová činnost ve výstavbě.

Služby: - poskytování finančních prostředků a komplexní řešení dluhů, exekucí, omezenými vlastnickými právy k nemovitostem. Reality: - prodej, pronájem, výkup, výměna nemovitostí.

Zámečnictví, nástrojářství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem nemovitostí: - byty - rodinné domy - stavební pozemky - rekreační objekty - kancelářské prostory.

Služby v oblasti správy nemovitostí.

Realitní správa, činnost, firma, správa nemovitostí. -komplexní služby v oblasti správa a údržba nemovitostí -služby poskytuje všem právnickým a fyzickým osobám -SVJ (Společenství vlastníků jednotek) od samotného založení společenství, přes zajištěni registraci v OR založení a vedení účetnictví tak samotnou správu. Realitní činnosti, ...

Regionální centrum Olomouc: -RCO1 je 7 podlažní administrativní objekt -RCO2 je 20 podlažní administrativně-obchodní objekt -krátkodobé nájmy-salonky, společenský sál, kongresové centrum -dlouhodobé nájmy-nebytové plochy, reklamní plochy, anténní plochy -restaurace, jídelna, kavárna, bar. Pořadatelská agentura: -zajištění ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Prezentace firem a akcí na reklamních televizích.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Komfortní byty a apartmány v nejkrásnější části Šumavy určené k dlouhodobému pronájmu

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí včetně vedení evidence vlastníků, nájemníků i podnájemníků bytových či nebytových prostor.

Pronájem: - sportovní hala. Prodej a distribuce: - sportovních výživových doplňků, výživové doplňky.

Realitní kancelář: - prodej bytů, domů, pozemků - pronájem nemovitostí.