Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Pronájem, správa: -nebytové prostory. Poradenství: -organizační -ekonomické. Služby: -vymáhání pohledávek.

Znalecká kancelář - ceny a odhady nemovitostí - stavby obytné, průmyslové a zemědělské Reality - poradenství nákup a prodej nemovitostí

GIFAB Project s.r.o. Podpora při zakládání společností Vedení firem Spravování majetku Právní poradenství Jsme členy Asociace realitních kanceláří České republiky.

Pronájem: - nebytové prostory zdravotnickým zařízením.

Developerská firma. Developer industriálního parku. Realitní služby. Pronájem: - skladové prostory - kancelářské prostory v administrativní budově.

Zabýváme se provozem veřejného parkoviště v Praze 1. Je možné zaparkovat všechny druhy vozidel od motocyklů a osobních vozidel přes vozy užitkové, až po autobusy a kamióny. Parkoviště je v provozu non-stop, má částečné zastřešení, kamerové zabezpečení a noční osvětlení. Nabízíme i dlouhodobé parkování za atraktivní ceny.

Zprostředkování - pronájem: - komerčních i obytných nemovitostí, komerční i obytné nemovitosti: - byty - kanceláře - obchodní prostory. Zprostředkování - prodej: - rodinné domy - byty - rekreační objekty -chaty, chalupy - zemědělské objekty.

Finanční poradenství Odhady nemovitostí Právní poradenství Prodej a pronájem - byty - garsonky - rodinné domy - pozemky - chaty - chalupy Prodej a pronájem - komerční prostory - kanceláře - obchodní prostory

Exkluzivní nabídka rodinného ubytování - Bydlení na dosah. Prodej pozemků.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Realitní služby - člen sítě SRK.cz. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely - kancelářské prostory.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Truhlářství, podlahářství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb