Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Vedení agend pro správu nemovitostí. Zprostředkování prodeje, pronájmu a koupě nemovitostí.

Developerská firma. Realitní činnost. Realitní agentura. Realitní a developerské služby.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem nemovitostí. Realitní činnost.

Realitní činnost. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - kancelářské prostory - obchodní prostory.

Pomoc při dopravních přestupcích - rozhodčí řízení Dražby Zpracování návrhů na oddlužení - realizace pohledávek Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí

V oblati facility managementu nabízíme: - správa objektů - technická supervize majetku - technicko inženýrské zajištění oprav a investic - účetnictví a správa daní - evidence majetku - finanční management a controlling - nájemní vztahy - obchod s nemovitostmi, realitní činnost - poradenství v oblasti realit - agenda ...

Mlynářství. Opravy motorových vozidel. Pronájem bytových a nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků. Maloobchod s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Výroba krmiv a krmných směsí. Výroba potravinářských výrobků. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Činnost ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - rodinné domy - byty. Služby: - ekonomické poradenství - finanční poradenství - poradenství v oblasti investic - zastupování při jednání na úřadech.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Činnost: -poradenství ekonomické, organizační. Obchodní činnost, zprostředkování služeb. Ubytování-ubytovací a hotelové služby. Realitní kancelář. Zprostředkování služeb v oblasti stavebnictví a zemědělství. Nákup, prodej a skladování paliv a maziv včetně jejich dovozu. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Pronájem, ...

Správa, pronájem: - průmyslová zóna - kancelářské, skladovací, výrobní prostory v Havlíčkově Brodě. Developerské projekty. Development nemovitostí pro residenční a kancelářské účely. Revitalizace: - historické objekty. Rekonstrukce staveb.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Mateřská škola, školka.

Oceňování nemovitostí pro potřebu dědického řízení a podobně. Dalším oborem je realitní činnost.

Zajistíme správu nemovitostí pro SVJ, družstva a vlastníky, správu bytových i administrativních objektů, havarijní službu, úklidové a údržbářské práce. Poskytujeme účetní, daňový a právní servis. Zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Pronájem: - nebytové prostory - plochy, haly, sály a učebny.

Realitní činnost. Služby v oblasti realit a finančního poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti, nemovitostí. Oceňování nemovitostí soudním znalcem.