Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

Pronájem: - nemovitosti. Velkoobchod: - obilí - osiv - krmivo. Zprostředkování velkoobchodu.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Námořní doprava. Správa, údržba: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti. Pronájem: - byty.

Česká realitní kancelář nabízející kompletní portfolio služeb svým klientům po Praze, v blízké budoucnosti i po celé České republice. Naši zkušení makléři Vám rádi pomohou a poradí ať už prodáváte či pronajímáte byt, dům nebo naopak chcete nemovitost koupit, sháníte výhodnou a atraktivní možnost pronájmu nebo uvažujete o invensticích do ...

Hypotéky. Prodej - rodinné domy, byty, pozemky, Prodej-komerční prostory.

Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost v oblasti obchodu a služeb - pronájem a leasing movitých věcí - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor Provozovna: - Šenovská Ostrava (Radvanice).

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -domy, byty -nebytové prostory -pozemky.

Stavební firma. Realitní kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví.

Realitní činnost. Nákup, prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění veřejných dražeb - znalecké posudky - veškerý právnický servis - likvidace společností - výkon správy majetku - poradenská činnost při konkurzních řízeních a insolventnosti.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí, bytů, domů, vil, komerčních prostor.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti.

Provádím veškeré elektroinstalační práce a opravy, Hromosvody, výškové práce, Rekonstrukce a opravy nejen eternitových střech, ůdržbu nemovitostí, drobné zednické práce.

Naše služby: - realitní činnost - provádění staveb.