Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Komplexní správa bytů a nemovitostí. Facility managment. Developerská činnost. Revitalizace. Opravy bytového fondu. Úklidové služby. Úpravy zeleně. Úklid a odvoz sněhu.

Realitní kancelář Správa vlastních nemovitostí

Realitní činnost Realitní činnost Stavební práce

Znalecké posudky - oceňování nemovitostí Realitní činnost

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Zpracování - realitní smlouvy Inzerce - nemovitosti

Mytí - čištění interiérů Provozují - garáže - NON - STOP parkování

Pomohu vám vyřešit obchod s nemovitostmi v Ostravě. Specializuji se převážně na prodej bytů v ostravských lokalitách Poruba, Hrabůvka, Zábřeh, Výškovice. V rámci mých služeb poskytuji komplexní servis končící zcela dokončeným obchodem. Konzultace před spoluprací jsou nezávazné a zdarma.

Nabízíme Vám zprostředkování koupě, prodeje či pronájmu vašeho bytu, rodinného domu, chaty, chalupy, zahrady, pozemku, podnikatelského objektu či, jen garáže. Včetně všech souvisejících úkonů jako například vyhledávání bytů a nemovitostí, vyřizování úvěrů na byty a nemovitosti a podobně. Movit-reality s.r.o. nabízí mnohaletou praxi (od roku 1996), ...

Naše služby: - pneuservis - autoservis - lakovna - realitní kancelář.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Investiční služby Realitní kancelář - prodej pozemků Realitní kancelář - pronájem kancelářských prostor

Zprostředkování prodeje, pronájmu, koupě nemovitostí. Bezplatná inzerce nemovitostí. Znalecké posudky a odhady nemovitostí. Služby advokáta a poradenství. Rekonstrukce bytů, domů, nebytových prostor, revitalizace domů. Diskrétnost, loajalitu, respekt, zkušenosti, minimum rizik, reference na trhu s nemovitostmi od roku 1997.