Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Společnost se zabývá prodejem a pronájmem domů, bytů..

Realitní činnost: - byty - rodinné domy - chaty - pozemky, zahrady - komerční prostory.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory. Správa vlastního majetku.

Hypotéky - hypoteční úvěry Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

Finanční poradenství. Zajištění: - znalecké posudky. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky.

Realitní činnost. Developerská činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Vypracování - daňová přiznání Účetnictví - vedení - poradenství Správa a údržba nemovitostí

Vedení účetnictví - mzdová a personální agenda Pohledávky - správa Správa nemovitostí

Sídlo. Sídlo: -distribuce elektřiny -obchodní činnost -obchod s pohledávkami -pronájem rekreačních objektů -zdravotní výroba. Provozovna severní čechy: MC Invest, a.s. U Nisy 178 463 31 Chrastava Tel. 482725559 Fax: 485143315 Kontaktní osoba: Danuše Husáková e-mail: elitexserv@mcinvest.cz Provozovna Praha: MC Invest, ...

Činnost účetních poradců - vedení účetnictví Realitní činnost Správa a údržba nemovitostí

Kompletní služby v oblasti správy a údržby nemovitostí.

Realitní činnost Výstavba - nové byty a rodinné domy

Malířské práce Správa - budovy Stavební práce Dokončovací stavební práce

Pronájem - prostory pro společenské a kulturní akce Cateringová činnost - pořádání společenských a kulturních akcí Pronájem - prostory pro společenské a kulturní akce

Realitní činnost Realitní činnost Projekční činnost Rekonstrukce - objekty výstavba - rodinné domy na klíč Zednické, podlahářské. elektro. instalaterské práce Vzduchotechnika Nábytek na míru (vč.kuchyní)

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby