Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Nabízíme nemovitosti k prodeji i pronájmu po celé ČR od původních vlastníků tak i novostavby. Kompletní služby spojené s převodem nemovitostí, právní a finanční servis prostřednictvím vlastního oddělení. Provádíme také přímé odkupy nemovitostí.

Pronájem: -luxusní byty ve vilové čtvrti města Brna -kancelářské, skladové a drobné výrobní prostory.

Investiční činnost v oboru nemovitostí a provozování eshopu www.neo-lekarna.cz

Realitní a finanční služby: -vyplácení exekucí -úvěry -konsolidace půjček.

Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Správa a pronájem nebytových prostor. Poradenská činnost.

Kácení stromů Projekční činnost - rozvody plynu Znalecké posudky zdravotního stavu stromů Správa objektů Výzdoba objektů Čištění objektů Mytí objektů Práce pomocí lešení, závěsného lešení Výškové práce - práce pomocí horolezecké techniky, montážních plošin, závěsných lávek, lešení, závěsného lešení Stavební práce ...

Správa a nemovitosti Opravy a servis - počítače - servery - tiskárny Správa - počítačové sítě Zálohování - data

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Realitní činnost. Výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby a návstavby - bytové domy.

Zprostředkování - hypoteční úvěry Kompletní právní servis s advokátní úschovou Realitní kancelář - kompletní realitní činnost, zprostředkování - nákup a prodej nemovitostí, pronájem, prodej - pozemky - rodinné a činžovní domy

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Pronájem - nebytové prostory

Developerská a investiční činnost v oblasti výstavby projektů: - komerčních - administrativních - bytových. Prodej a pronájem: - nemovitostí - pozemků.

Naše společnost se zabývá poradenstvím a konzultacemi především v oblasti krizového řízení. Ovšem nabízíme také pronájem kanceláří a jednacích prostor v našem officentru či služby webdesign studia.

Komplexní servis zpracování dotací Realitní činnost Školení - dotační management - projektová řízení - osobní efektivita - vedení týmu - týmová spolupráce - současné trendy v podnikání

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

Inženýrská kancelář. Stavební firma. Realitní činnost.

LIGNA akciová společnost Vývoz - dovoz -výrobky dřevozpracujícího průmyslu -celulózo-papírenského průmyslu. Vývoz a dovoz dřeva, výrobků ze dřeva, celulózy a papíru, některých výrobků z papíru. Netradiční druhy obchodu. Leasing pro dřevozpracující a papírenský průmysl. Dovozem některých druhů spotřebního zboží Prodej: -surové ...

Realitní kancelář. Architektonická a inženýrská činnost. Poradenství v oblasti podnikání a řízení