Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky Prodej a pronájem - nebytové prostory

Pronájem kancelářských prostor: - prostory pro větší podnikatelské subjekty (asi 100 až 500 m2) - prostory pro střední a menší podnikatele (asi 15 až 100m2). K pronájmu nabízíme následující služby: - libovolný počet telefonních linek - možnost připojení na internet - úklid - energie - služby recepce - ostraha 24 hod denně včetně ...

Služby: -zprostředkování stavebních a bytových úprav -zajištění kompletního servisu s převodem, prodejem, koupí, výměnou nebo pronájmem nemovitosti. Poradenství: -stavební spoření -úvěry a překlenovací úvěry -kompletní právní a realitní servis -znalecké posudky.

Dům techniky: -realizace výchovně vzdělávacích akcí -pronájmy nebytových prostor -kanceláře a ostatní nebytové prostory -rekvalifikace pracovníků s obdržením celostátního osvědčení -krátkodobé pronájmy učeben vč. AVT -pořádání mezinárodních odborných konferencí -jazykové kurzy.

Bezpečnostní a pátrací služby Soudní znalectví v oboru ekonomiky a věcí movitých Obchod - reality Obchod - reality Provoz - obchodní činnost Developerská činnost

Realitní činnost - poradensktví Realitní činnost - poradenství

Zprostředkujeme pronájem : skladové prostory, výrobní haly, dílny, obchodní prostory, kanceláře, administrativní objekty, zpevněné plochy, domy, byty, pozemky

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Realitní činnost Poskytuje ubytování v Praze Úklidové služby

Odhady nemovitostí - znalecké posudky - v lokalitě Jaroměř Realitní činnost

Hydroizolace: - PVC a TPO folie na střechy - jímky - silážní jámy - bazény - asfaltové pásy Izolace: - tepelná izolace střech - vegetační střechy (zelené střechy). Veškeré účetní služby. Rekonstrukce bytových jader Montáž a prodej centrálních vysavačů

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Konzultant pro bezpečnostní a úklidové služby a komplexní správu budov