Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní činnost, realitní kancelář: -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Čerpací stanice pohonných hmot.

Člen DRUŽSTVA REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR - DRK ČR. Realitní kancelář, prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - vily - rekreační zařízení - pozemky - komerční prostory - garáže.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Velkoobchod - gastro zařízení Údržba, správa - nemovitosti Velkoobchod - čistící prostředky Úklidové služby - pravidelné a speciální úklidy.

Prodej - byty Veškerá stavební činnost a výstavba - půdní byty

Správa a údržba nemovitostí Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor. Vedení účetnictví.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní poradenství

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Pronájem, správa: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti.

Realitní kancelář - zajišťuje prodej a pronájem bytů, rodinných domů a rekreačních objektů. - nabízíme výkup nemovitostí. - kompletní právní servis, znalecký posudek a daňové přiznání.

Prodej a pronájem bez realitky. Nabídka bytů a domů přímých majitelů bez provize pro realitní kancelář. Inzerce na desítkách realitních inzertních serverů v České republice. Bez provize, bez realitky na RealitniSekac.cz.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Správa, údržba: - byty - nebytové prostory - nemovitosti. Realitní kancelář.

Realitní služby: Nabízíme tyto služby: - bezplatné konzultace - účinnou inzerci na největších realitních serverech - inzerci v tištěných realitních magazínech - zařazení do celosvětového vyhledávače nemovitostí - nabídnutí jejich nemovitosti zájemcům z vlastní databáze - stanovení optimální ceny Vaší nemovitosti pro rychlé a úspěšné ...

Služby: -inženýrská činnost -technický dozor investora (TDI) -koordinátor BOZP -projektová činnost -dodavatelská činnost -poradenská činnost -realitní činnost -energetické audity a PENB.

Realitní kancelář Zprostředkování koupě: Nemovitosti v zahraničí, nemovitosti v Chorvatsku, nemovitosti v Řecku, nemovitosti v Bulharsku, nemovitosti v Rakousku, nemovitosti ve Španělsku, nemovitosti na Floridě.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory.

Realitní činnost - rodinné domy a vily - byty - komerční objekty - výrobní areály.

Provozujeme realitní kancelář. Nabízíme správu budov, výkup a hodnocení nemovitostí, průkazy energetické náročnosti budovy.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.