Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní společnost. Prodej, pronájem, koupě: - byty - domy - pozemky - komerční objekty

Prodej: - pozemky v Pohořelicích. Výstavba: - rodinné domy na klíč.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Správa domů a bytů pro bytová družstva a společenství vlastníků.

Půjčky - úvěry Realitní kancelář Realitní kancelář Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Specializujeme se: - facility management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty.

Realitní kancelář: -prodej a koupě bytů, chat, chalup a rodinných domů.

Naše služby: - správa a údržba nemovitostí - malířské, lakýrnické, natěračské práce - úklid a čištění.

Rekonstrukce a výstavba bytů a bytových domů. Realitní činnost, investiční poradenství.

Realitní kancelář DOBRÉ BYDLO nabízí: - bezplatné poradenství -zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu bytů, domů, chat, chalup, zahrad, pozemků, garáží, komerčních objektů a dalších nemovitostí - kompletní realitní a právní servis - zajištění hypotéčních úvěrů, úvěrů ze stavebního spoření, či jiných možností financování - diskrétnost, ...

Velkoobchod. Koupě zboží za účelem dalšího prodeje.

Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady

Pronájem - kancelářské prostory. Reprografické práce: - kopírování - skenování - velkoformátový tisk - grafické zpracování návrhů - tisk vizitek, plakátů. Prodej: - kancelářské potřeby a stroje.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, komplexní správa objektů ve vlastnictví družstev, společenství vlastníků, soukromých fyzických osob

Služby v oblasti administrativní správy Realitní činnost Realitní činnost Správa a údržba - nemovitosti Reklamní činnost - mediální zastoupení Marketing Zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod Projekce - pozemkové úpravy Přípravné stavební práce Dokončovací stavební práce

Pronájem : - skladové, průmyslové a administrativní prostory.