Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Developer. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Právní služby. Realitní kancelář. Ostraha majetku a osob.

Pomáhám revitalizovat realtní trh. Recykluji nefunkční marketing. Poskytuji: - bezplatné realitní poradenství - profesionální realitní servis - doporučitelskou provizi 5-10% dle typu z každé realizované zakázky, minimálně 1000, - Kč

Provádíme PŘEVODY BYTU do osobního vlastnictví dle zákona č. 72/94 Sb., vypracování PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA NEMOVITOSTI, zaměření jednotek, SMLOUVY o převodu jednotky, včetně podání do katastru nemovitostí, založení společenství vlastníků ( SVJ ), tzn. zpracování stanov i podání na rejstříkový soud, popř. další služby spojené s převody. Vše jsme ...

Pozemky pro výstavbu - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí. Konzultace, poradenství. Oceňování nemovitostí.

Komplexní služby: - realizace prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí a developerských projektů, vyhledávání nemovitostí na míru, daňové poradenství, kompletní právní servis.

Realitní kancelář REAL: -prodej -pronájem -nákup nemovitostí.

Realitní kancelář-služby: -zprostředkování: -prodeje bytů, pozemků -pronájem a podnájem bytových a nebytových prostor (Hradec Králové a okolí) -bezplatná konzultace v oblasti nemovitostí a bytové problematiky -evidence nabídky a poptávky.

Realitní kancelář: -prodej, nákup domů, chat, chalup -prodej, nákup, pronájem bytů, nebytových prostor.

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.

Stavebně - technická péče o nemovitosti.

Správa a pronájem nemovitostí. Výroba vlhčených ubrousků. Provozovna: Průmyslová 335 468 22 Železný Brod

Developerská společnost Art&Building s.r.o. působí v segmentu realitního trhu se zaměřením na rekonstrukce a vybavení luxusních bytů. Společnost se zabývá také správou těchto objektů, finančním poradenstvím a přípravou nemovitostí k prodeji či pronájmu.

Investiční společnost. Developerská činnost. Podpora rozvoje obchodního, kancelářského, rezidenčního a logistického sektoru.

Realitní makléř. Realitní činnost Finanční poradenství. Hypoteční a podnikatelské úvěry.

Služby: - realitní kancelář, realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí - oceňování nemovitostí, znalecké posudky.