Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář SPECTRO a.s. se specializuje především na: -prodej nových bytů a rodinných domů ve vznikajících lokalitách -úzkou spolupráci s developerskými společnostmi. -pronájem bytů a nebytových prostor. Pronajímáme zejména kanceláře v centru Plzně. Nyní nabízíme k prodeji: -nové moderní byty v prvotřídní lokalitě Plzeň – ...

Realitní kancelář - prodej stavebních parcel na rodinné domky a byty - zajišťujeme projektovou dokumentaci pro územní řízení a stavební povolení na inženýrské sítě - zajištění posudků a geodetických služeb - pronájem nebytových prostor - oceňování nemovitostí

Nemovitosti: - výběr z naší nabídky nového bydlení nebo Vám najdeme bydlení na míru z nabídky na trhu starších nemovitostí - vykoupíme nebo zajistíme prodej Vašeho současného bydlení - zajištění kompletních realitních služeb při koupi a prodeji nemovitosti Stavby: - kompletní výstavba rodinných a bytových domů na klíč - prodej, ...

Realitní služby: - prodej - koupě - pronájem - neexklusivní smlouvy - poradenské služby ( domy, byty, pozemky, nebytové prostory ) Výkup: - byty - nemovitosti Virtuální prohlídky

realitní agentura: -Oddlužení nemovitosti -Zastavení exekucí -Jednání s exekutory -Komplexní finanční servis -Konsolidace splátek -Právní zastoupení advokacie -Prodej a pronájem nemovitostí -Výkup nemovitostí -Ocenění nemovitostí pro dědické řízení -Odhad nemovitostí

Developerská společnost: -příprava komerčních projektů nákupních center -zajišťujeme majetková vypořádání, veškerá nutná povolení a inženýrskou činnost.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem komerčních nemovitostí a rezidencí -finanční, technický a právní servis.

Společnost RiPSS s.r.o. byla založena v roce 1993 a od té doby působí v oblasti poskytování služeb spojených zejména s nemovitostmi. Jednou ze specializovaných činností, kterými se naše společnost zabývá je i tržní oceňování majetku, nemovitostí a podniků na základě vydané koncesní listiny.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

Provádíme správu, údržbu, rekonstrukci a modernizaci obytných a administrativních budov.

Služby: - úklidové práce - zimní a letní údržba venkovních prostor - správa nemovitostí.

Správa a údržba objektů domovního fondu. Zpracování a údržba ekonomické evidence. Vedení účetnictví bytových jednotek a zpracování daňového přiznání. Údržba a opravy spravvaných budov.

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Realitní kancelář. Výkup nemovitostí. Správa a oceňování nemovitostí. Znalecké posudky. Projekční činnost. Evropské dotace a fondy.

Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Realitní kancelář, reality, r ealitní činnost. Prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji.

Správa, provoz a údržba nemovitostí. Realitní činnost.