Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Provoz realitní agentury nabízející komerční objekty, průmyslové stavby, administrativní budovy a pozemky.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti -podnikatelské objekty -rodinné domy -stavební pozemky -rekreační objekty -zemědělské usedlosti -orná, lesní půda.

Realitní kancelář: -odborné poradenství -znalecké posudky -oceňování nemovitostí -prodej, pronájem všech druhů nemovitostí -byty, pozemky, rodinné a bytové domy, chaty, chalupy, komerční objekty.

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Realitní a poradenská společnost. Služby: -realitní a poradenské služby - zprostředkování franchisových licencí a vývoj franchisových systémů.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Realitní kancelář. Kompletní správa nemovitostí, správa bytových domů. Prodej a pronájmy bytů, domů, pozemků, dalších nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

Provoz chráněné díly a poskytování náhradního plnění. Čištění a úklid budov. Správa budov. Renovace veteránů.

Naše realitní kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních prostor a ostatních nemovitostí.

realitní kancelář, poradenství v realitní problematice, certifikovaný makléř,

Pronájem: - výrobní prostory - skladové prostory - kancelářské prostory.

Pronájem kancelářských a obchodních prostor. Nabízíme k pronájmu prostory v reprezentativním 5-ti patrovém objektu D1 Zone za zvýhodněné ceny: první 3 měsíce zdarma při podpisu nájemní smlouvy na 1 rok, prvních 7 měsíců zdarma při podepsání smlouvy na 2 roky a 12 měsíců zdarma při podpisu nájemní smlouvy na dobu 3 let. Vzhledem ke strategickému ...

Realitní kancelář: -nákup a prodej bytů, činžovních domů, rodinných domků -pronájmy -výkup nemovitostí.

Poskytujeme komplexní a profesionální servis realitní kanceláře, která dělá svou práci lépe než ostatní. Pečujeme o klienta s odbornou péčí. Naše schopnosti a solidnost jsou jistotou pro Váš profit, klid a bezpečnou koupi, či prodej nemovitosti. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, ...

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Společnost zajišťuje realitní a právní servis, odborný odhad nemovitosti a poradenství v oblasti financování.

Realitní činnost. Bankovní i nebankovní půjčky a úvěry. Finanční poradenství.

Zabýváme se zprostředkováním prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí, organizování a zpracování výměn bytů. Dále se zabýváme: - vymáháním pohledávek - zakládáním a prodejem ready-made firem. Obchodní společnost MM Credit s.r.o. poskytuje realitní služby v celém spektru realitního sortimentu rezidenčních, komerčních i průmyslových ...

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Stavební činnost, projekce, realizace: - inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstrańování Správa a údržba nemovitostí Zajištění, zprostředkování: - pozemky, lokality k zástavbě - územní rozhodnutí - stavební povolení - průzkumy a studie k výstavbě - změny územního plánu - stavební ...