Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí.

Athena Real Realitní kancelář. Spolumajitel: - Vladimír Bartoš - IČO 69017263.

- provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - ubytovací služby - velkoobchod a maloobchod - zprostředkování obchodu a služeb - správa majetku Praha a střední Čechy

Činnost: - poradenství ekonomické - účetnictví - obchod a reklama - realitní - nemovitosti.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí.

Správa a údržba bytových fondů.

Tisk: - katalogy - reklamní letáky - plakáty - vizitky - grafické práce - předtisková úprava - tvorba logotypu - skenování. Tvorba: - www stránky a jejich aktualizace Pronájem: - kulturní sály - jídelna - 2 parkoviště - studená i teplá kuchyň - možnost zajištění programu Osobní asistence: - péče o ...

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

JN-REAL s.r.o. Jsme reklamě realitní společnost a zajistíme pro vás výstavbu. Ať se jedná o rodinný dům, kanceláře nebo výrobní halu, jsme vám k dispozici. Zajistíme prodej či odkup domu - bytu - pozemku. Dále Vám nabízíme ke každému projektu domu ZDARMA vyřízení veškerých povolení a pomůžeme s financováním a případným prodejem stávajcí ...

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

Realitní kancelář, kompletní realitní servis: -zprostředkování prodeje byty, rodinné domy, pozemky -odhady nemovitostí -právní a finanční poradenství v oblasti nemovitostí -hypotéky, úvěry ze stavebního spoření -developerské projekty.

Společnost spravuje bytové a komerční nemovitosti, administrativní centra.Dále poskytuje s tím související-facility management, úklid vnitřní a vnější, zahradnické služby, likvidace odpadu, technickou údržbu budov, inženýrskou činnost.

Realitní činnost. Zprostředkování nákupu a prodej: - nemovitosti - právní servis - investiční a developerská činnost.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení s potravinami, nápoji, tabákem a tabákovými výrobky Činnosti v oblasti nemovitostí