Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Služby: -realitní kancelář -prodej, pronájem nemovitostí. Sídlo: Dukelská 1832 68001 Boskovice

Zajišťujeme: -prodej, pronájem bytů, byty -rodinné domy, ostatní nemovitosti Získáte: -kompletní realitní, právní a finanční servis -garantovaní makléři, advokáti, notáři a finanční poradci.

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO HLUBINA Ostrava. Stavební bytové družstvo. Správa nemovitostí.

S-PRIME atelier Veselý Nabízíme: - stavební projekce - stavební dozor - inženýring - poradenství - reality - energetický štítek PENB - požární zprávy - dřevostavby

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Jsme nově založená dcera největší světové sítě nezávislých realitních kanceláří zastřešených značkou RE/MAX. Specializujeme se na vyhledání a zajištění optimální realitní akvizice dle potřeb našeho klienta.

Zprostředkování: -koupě a prodej nemovitostí. Realitní kancelář.

Provoz, pronájem vlastní nebytové prostory, tzv. Obchodní centrum TYPOS: -kanceláře -obchodní prostory.

Realitní kancelář: -prodej, koupě a pronájem nemovitostí. Znalecké posudky pro daňové účely i tržní ceny. Na trhu s nemovitostmi od r. 1992. Člen Asociace realitních kanceláří Plzeňska ARKAP od r. 1994. Právní služby a úschova peněz při prodeji přes advokátní kancelář. Podpora při zajištění úvěru. Při osobním jednání poradenství zdarma.

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu.

Pronájem: - kancelářské prostory - nebytové prostory, komerční prostory - sklady - výroba solární energie - fotovoltaika.

Realitní agentura. Pronájem: - kancelářské, obchodní prostory. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitosti.