Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář. -prodej -pronájem -ubytování.

Popis firmy: Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

Pronájem bytů, kanceláří a nebytových prostor pro podníkání v nemovitostech spadající pod správu

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji

Zajišťujeme především tyto služby: - konzultační služby - zprostředkování prodeje/pronajmu nemovitostí - zprostředkování převodu členských práv k družstevnímu bytu - výkup nemovitostí - zprostředkování koupě/pronájmu nemovitostí - oceňování: nemovitostí (pro účely daňové, úvěrové ) - financování:nemovitostí (především hypoúvěry a ...

Prodej a pronájem: - domy - byty - chaty - chalupy.

Nabízíme reality, nemovitosti. Prodej a pronájem - byty, domy, pozemky, parcely, chaty, chalupy.

Realitní kancelář, realitní makléř.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem rodinných domů, bytů, činžovních domů, rekreačních objektů, pozemků či nemovitostí určených k podnikání -prodej družstevních bytů -poradenství při koupi, prodeji, pronájmu -dražby nemovitostí (veřejné dražby nemovitostí z konkurzní podstaty) -tržní posudky nemovitostí -zajištění kupních ...

Obchodní činnost. Služby realitní kanceláře.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí (bytů, pozemků, rodinných domů, rekreačních objektů, komerčních prostor) -výkup nemovistostí -zprostředkování převodu členských práv a povinností k družstevním bytům.

Činnost: - poradenství v oblasti realit, logistiky a obchodu. Poskytuje služby vedoucí k efektivnímu rozvoji ostatních společností. Produkty: - regranulát vyrobený z použitých folií - materiál zpracovávaný při regranulaci je z českého trhu zabývajícího se recyklací odpadů. - recykláty z LDPE a LLDPE - balení je Big bag kdy váha ...

- Realitní činnost - Nákup a prodej pohledávek - Reklamní činnost - Dražební činnost

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC

Realitní a znalecká kancelář. Prodej, koupě a pronájem nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - komerční objekty - prostory pro podnikání - rekreační objekty - vypracování - znalecký posudek pro účely dědictví, převod nemovitostí nebo zřízení úvěru - bezplatné poradenství.

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování koupě, prodeje a nájmu nemovitostí -v případě zájmu peníze do 24 hodin v hotovosti. Provozovna: -37001 České Budějovice, Nádražní 43 -tel./fax.: 387312904, 387312906 -mobil:723233162.

Realitní kancelář. realitní makléři.

Provozování hlídaného parkoviště. Nabídka krytých garáží v blízkosti metra u dálnice.